AC voedingen van Total Test and Measurement Support

Total test and measurement support (TT&MS) is gespecialiseerd op het gebied van kalibratie apparatuur, testsystemen, AC voedingen en vele andere services voor uw test- en meetoplossingen. Bekijk AC voedingen.

Welke AC voedingen zijn er?

De term AC voeding staat voor Alternating Current. Dit betekent wisselspanning en deze wisselspanning is simpelweg de spanning die uit de stopcontacten komt. Andere termen die ook gebruikt worden zijn bijvoorbeeld netspanning, landaansluiting of generatorspanning. TT&MS heeft vier types: arbitrary, drie fase, enkel fase en regeneratief. Denk bijvoorbeeld aan de Chroma 61600 serie enkel- en driefase, de NF EC serie enkelfase en vele andere soorten. TTMS heeft zeven leveranciers waardoor er voor u een uitgebreid assortiment klaar staat. De voedingen varieëren tussen types die simuleren bij 50 en 60Hz tot types met frequenties van 5kHz. Kies tussen de enkel fase en de driefase wisselspanningsvoeding.

Wie zijn Total Test and Measurement Support?

Total Test and Measurement Support (TTMS) is gepassioneerd door alles op het gebied van innovatie en technologie. Met jarenlange kennis en ervaring staan zij graag voor u klaar met hun test- en meetoplossingen. Het bedrijf is opgericht in 2003 onder de naam TTMS om het product te verkopen maar ook begrijpelijk en toegankelijk te maken voor de klant. TTMS heeft een oplossing voor elk test- en meetprobleem. TTMS heeft een kennis van metrologie en kalibratie van temperatuur en elektrische grootheden en andere test- en meetinstrumenten.

De prioriteit van het bedrijf is om klanten te helpen en hun projecten te laten slagen. Mochten zij niet een oplossing hebben voor uw bedrijf, dan kijken zij verder in hun uitgebreide netwerk zodat zij een specialist vinden die u wel bij uw probleem kan helpen. Hun motto is niet voor niets: “Test & measurement is our knowledge, supporting customers our business”.

Gezien TTMS zich bezig houdt met de nieuwste trends en ontwikkelingen in technologie hebben zij ook zeer recent een presentatie gehouden over energieopslag in de vorm van batterijen. De lezing ging over in hoeverre een batterij men in staat is om een batterij te emuleren en wat de voordelen hiervan zijn. Bekijk de presentatie in het nieuws op de website van TT&MS.

About the author