Artea grafmonumenten

Voor de nabestaanden is een gewone grafsteen vaak niet genoeg om iemand te kunnen herdenken, er is meer nodig, zoals de grafmonumenten van Artea (klik hier voor de website). Wij weten hoe belangrijk iemand kan zijn die pas is overleden, en een gewone grafsteen voelt vaak anoniem, terwijl het toch een uniek persoon is geweest. Daarom kunnen nabestaanden bij Artea grafmonumenten op maat ontwerpen voor de naaste die ze pas nog verloren hebben. Het kan helpen in het verlies verwerken, maar is ook een mooie manier om terug te kijken op het leven van de overledene en zo te reflecteren op wat ze betekend hebben voor u, de nabestaande. Artea grafmonumenten is een organisatie die weet hoe pijnlijk een verlies kan zijn, en graag iets moois wil doen voor zowel de overledene als de nabestaanden.

Samen grafstenen ontwerpen met Artea grafmonumenten

Uiteraard ontwerpt Artea grafmonumenten samen met u het grafmonument voor uw overleden dierbare. Om ervoor te zorgen dat het resultaat past bij uw wensen luistert Artea grafmonumenten vooral naar u, en begeleiden wij u in het ontwerptraject. Tijdens dit proces kunnen we naar inspiratie zoeken in het levensverhaal van de overledene, ideeën schetsen en van gedachten wisselen. Artea grafmonumenten adviseert u dan ook om rustig de tijd te nemen gedurende dit proces. Bij ons zijn de mogelijkheden voor een grafmonument van Artea onbeperkt. Voor de materiaalkeuze kunt u denken aan brons, roestvast staal, graniet en glas. Als u een compleet beeld zou willen van wat er allemaal kan, dan adviseren wij u om een afspraak te maken met Artea grafmonumenten waar u of bij ons langs kunt komen, of wij bij u thuis komen in uw eigen omgeving. Tijdens dit gesprek kunt u in alle rust met Artea grafmonumenten de mogelijkheden, het ontwerp en de uitvoering met ons bespreken.

Maatwerk

Er zijn tegenwoordig steeds meer nabestaanden die ervoor kiezen om een grafmonument bij Artea te laten ontwerpen, zodat hun dierbare begraven wordt onder een monument die hun leven viert. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van persoonlijke grafmonumenten, en helpen u graag verder in het verwerken van het verlies van uw dierbare.

About the author