Vision csr
Image default
Business / Business Services

Bouwunit kopen

Bouwunit kopen voor uw bedrijf?

Is uw bedrijf op zoek naar flexibele bouwunits om in te werken? U zoekt nieuwe kantoor units? Brouwer Nijkerk heeft een ruim assortiment aan units voor in de bouw. Veel units zijn schakelbaar zodat u het zo kan samenstellen naar uw eigen wensen en voorkeuren. Ook stapelen behoort tot de mogelijkheden: dit kan tot maximaal drie etages.
De units zijn makkelijk in gebruik en vragen de minimale onderhoudskosten. Bovendien zijn ze duurzaam samengesteld. Wilt u een bouwunit kopen, dan kunt u kiezen uit diverse soorten: van kantoorunits tot sanitaire units tot magazijn units. Dit alles gecombineerd is uiteraard mogelijk zodat u een compleet kantoor voor uw mensen kan neerzetten.

Wilt u een bouwunit kopen speciaal voor uw medewerkers op kantoor? Brouwer Nijkerk levert zelfs vergaderunits. Open vergaderruimtes zijn denkbaar, maar een meer afgeschermde flexruimte kan Brouwer Nijkerk net zo goed bieden. Brouwer levert maatwerk en hoort daarom graag uw wensen.

Offerte op maat

Bent u geïnteresseerd om een bouwunit te kopen? Vraagt u dan een offerte aan op de website van Brouwer Nijkerk. Mocht u twijfelen over de juiste keuze, neem dan contact op want Brouwer Nijkerk voorziet ook in advies. Ze denken graag met u mee.