Vision csr
Business / Business Services

Computerreparatiebedrijf in Hoorn gezocht?

Als je computer je ineens in de steek laat en niet meer aan wil, is dat natuurlijk bijzonder vervelend. Een computer is namelijk precies zo’n apparaat dat je elke dag gebruikt en dat dus eigenlijk onmisbaar is. Wat je kunt doen als blijkt dat je pc kapot is, is naar een computerwinkel rennen en meteen een nieuwe kopen, maar dat kan best zonde zijn. In negen van de tien gevallen is je pc namelijk nog gewoon te repareren. Om ervoor te zorgen dat dat repareren goed gebeurt, doe je er verstandig aan een computerreparatiebedrijf in te schakelen. Als je in Hoorn woont, is kiezen voor een computerreparatiebedrijf in Hoorn een goed plan, maar kiezen voor zo’n bedrijf buiten Hoorn kan uiteraard ook. Het is namelijk vooral belangrijk dat een bedrijf te vertrouwen is.

Hoe weet ik of een bedrijf te vertrouwen is?

Wil je de betrouwbaarheid van een computerreparatiebedrijf in Hoorn of daarbuiten verifiëren, dan kun je op verschillende dingen letten. We noemen 3 dingen.

  • Online recensies over het bedrijf

Wanneer je naar Google.nl surft en daar in de zoekbalk “Computerreparatie Hoorn” of “Laptop reparatie Hoorn” invoert en daarna op ‘Enter’ drukt, krijg je een groot aantal namen van bedrijven gepresenteerd. Bij sommige van die namen staan ook een aantal Google recensies in de vorm van oranje sterren. Verder zijn er nog de websites Yelp.nl, Yalwa.nl en Klantenvertellen.nl waarop recensies over bedrijven te vinden zijn. Zeker wanneer je een flink aantal recensies over een bedrijf weet te verzamelen, krijg je een goed beeld van de betrouwbaarheid van dat bedrijf.

  • Testimonials op de website van het bedrijf

Heb jij je oog op een aantal computerreparatiebedrijven in (de omgeving van) Hoorn laten vallen, zou je ook eens de websites van die bedrijven moeten bezoeken. Zijn er testimonials op terug te vinden? Je weet wel, reviews van eerdere klanten die de medewerkers van het computerreparatiebedrijf zelf op de website hebben geplaatst. Het feit dat ze dat doen, laat zien dat ze er alles aan doen om klanten zo goed mogelijk te helpen en dat ze dus te vertrouwen zijn.

 

  • Keurmerken op de website van het bedrijf

Wanneer je de testimonials hebt gevonden en hebt gelezen, zou je de websites van de door jou uitgekozen computerreparatiebedrijven in en om Hoorn bovendien nog kunnen controleren op de aanwezigheid van een keermerk of meerdere keurmerken. Om een keurmerk te mogen voeren, worden er bepaalde eisen gesteld. In de computerwereld is ICT Waarborg de organisatie die binnen de computerreparatiesector een keurmerk uitgeeft in de vorm van certificaten. Het SBB-keurmerk is een algemener keurmerk en geeft aan dat een bedrijf waarvan je de website bezoekt, een erkend leerbedrijf is en zich dus ook bezighoudt met het begeleiden van aankomende ICT’ers.

Een paar namen van bedrijven die te vertrouwen zijn

Met bovengenoemde tips wordt het dus al iets eenvoudiger om een betrouwbaar computerreparatiebedrijf te vinden. Om het je echter nog iets eenvoudiger te maken, zullen we hieronder een paar bedrijven voor je uitlichten. Er zijn natuurlijk nog veel meer goede computerreparatiebedrijven, maar van de hieronder weergegeven bedrijven weten we zeker dat ze een goede reputatie hebben en dat ze doen wat ze beloven.

PC Refresh

PC Refresh is een computerreparatiebedrijf dat zich niet in Hoorn bevindt, maar wel een serieuze optie is, omdat je je kapotte computer gratis verzekerd op kunt sturen. Het team bestaat uit deskundigen op het gebied van het installeren, het repareren en het vervangen van alle soorten pc’s, laptops en Macs voor zowel particulieren als bedrijven.

PC Helpdesk Computerhulp aan huis en kantoor

PC Helpdesk is een computerreparatiebedrijf dat zich wél in Hoorn bevindt en computerhulp aan huis en kantoor biedt. De computerexperts van dit bedrijf komen bij jou op locatie langs om je pc problemen voor je op te lossen.

Hopelijk weet je het voor jou meest ideale computerbedrijf aan de hand van de tips en adressen uit dit artikel snel te vinden. Veel succes!

 

https://www.pcrefresh.com/computer-reparatie/