Vision csr
Image default
Business / Business Services

De letselschade begeleiding van ADXpert heeft mij goed geholpen!

Ik en mijn baas hebben samen een letselschade begeleiding traject gevolgd bij ADXpert. Helaas was ik op de fiets naar mijn werk gegaan en is er een auto door rood gereden en heeft mij aangereden. Hierdoor heb ik letselschade opgelopen en moet ik met mijn baas een traject in om te kijken of ik mijn functie nog goed kan uitvoeren. We kregen de hulp aangeboden van ADXpert.

Het doorlopen van een Letselschade begeleiding

Aan het begin van het letselschade begeleiding gingen we eerst een kennismaking doen met een van de begeleiders van ADXpert. Zij zouden mij dan begeleiden in een traject waar deskundig wordt gekeken wat ik nu nog kan met mijn beperkingen. Toen wij de begeleider ontmoeten had ik meteen een goede klik. Ik kon gemakkelijk over mijn situatie praten en hij stelde mij zeer op gemak. Na het kennismakingsgesprek zouden we een traject in gaan om te kijken wat ik nu allemaal wel kon doen en wat niet. Dit hield in dat ik en een deskundig een paar dagen gingen kijken bij de functie waar ik werkte en daar verschillende gesprekken voeren. Mijn baas kreeg hetzelfde alleen net wat anders. Hij moest alvast andere opties voor mij bedenken om verder te kunnen werken. Nadat dat allemaal is geweest, begonnen we met kijken wat de mogelijkheden waren uit het onderzoek en gingen we afspraken maken.

Het resultaat

Nu we de afspraken hebben gemaakt samen met mijn leidinggevende gaat alles op rolletjes. Ik werk nu nog steeds dezelfde functie, maar met een paar veranderingen. De werktijden zijn wat korter en ik heb nu nog iemand bij het team die mij helpt tijdens verschillende taken in mijn functie. Je kan het een soort van assistent noemen, maar dan staan jullie even gelijk met de functie.

Contact

Wilt u meer weten over begeleidingen die ADXpert geeft en andere diensten van ADXpert? Bekijk dan de website van ADXpert voor meer informatie over alle diensten die zij u kunnen aanbieden. U kunt ook gerust met hen contact opnemen voor andere informatie. Hopelijk kunnen wij u goed begeleiden en helpen!