Vision csr
Image default
Business / Business Services

De leukste stranden voor een vakantiehuis

De leukste stranden voor een vakantiehuis

Ben je milieubewust bezig en ga je daarom vrijwel nooit op vakantie? Dan ben je vast op zoek naar een leuk vakantiehuis in Nederland om toch nog te kunnen genieten van de warme zomermaanden in eigen land. De beste vakantiehuizen vind je in gezellige buurten vlakbij het strand en leuke winkelcentrums. Het liefst in een omgeving waar genoeg te zien en te doen is, zodat je je in ieder geval nooit hoeft te vervelen tijdens je vakantie. De leukste vakantiehuizen van het land vind je in de volgende stranden:

Scheveningen

Het gezelligste strand van Nederland is zonder twijfel Scheveningen. Het lange zandstrand  met de vele boulevards geeft je het ultieme vakantiegevoel. Het is er zowel in de ochtend als avond erg  gezellig door de vele strandtenten die je er vindt. Houd er wel rekening mee dat de meeste woningen hier oud zijn waardoor een dak renovatienodig is voordat je het koopt. In de buurt van Scheveningen vind je ook andere mooie stranden zoals bijvoorbeeld die van Kijkduin.

Zandvoort

Woon je niet in de buurt van de Hoofdstad? Dan is een vakantiehuis in Zandvoort wellicht iets voor  jou. Amsterdam is vanuit het strand van Zandvoort makkelijk te bereiken. Zo kun je een heerlijke strandvakantie makkelijk combineren met een dagje stad.

 

De eilanden

Ook bij de mooie waddeneilanden vind je verschillende leuke stranden. De bekendste badplaats is Texel. Dat strand heeft haar populariteit vooral te danken aan de prachtige duinen en de rustige sfeer. In de directe omgeving van het strand vind je veel nieuwbouwwoningen die perfect zijn voor een vakantiehuis. Het voordeel van een nieuwbouwhuis is dat het minder onderhoud nodig heeft in begin. Daarnaast hoef je niet meteen een dakrenovatieuit te voeren. Dat scheelt dak lekkages in je nieuwe huis!

https://dakbeheerhermans.nl/