Vision csr
Image default
Business / Business Services

De schuifpuien die ervoor zorgen dat jouw huis er beter op wordt!

Als je naar Schipper Ede gaat dan kan ik jou verzekeren dat je schuifpuien gaat zien die precies aansluiten bij hetgeen wat jij nodig hebt en waar je behoefte aan hebt. Ik ben hier nu een tijdje geleden naartoe gegaan en ze hebben mij op een zeer aangename manier geholpen, waardoor ik nu gewoon een heel mooi huis heb waar ik ook echt daadwerkelijk mensen wil ontvangen. Ja, zo groot is de invloed van de schuifpuien van Schipper Ede op mijn woning, ik kan niet beschrijven hoe blij ik ermee ben. Hiernaast heeft het mij helemaal niet veel geld gekost en kan ik gewoon weer verder kijken naar andere verbeteringen in mijn woning, omdat Schipper Ede gewoon precies doet wat ze moeten doen en daarom deel ik graag even mijn ervaring met hen in deze blog.

Mijn ervaring met Schipper Ede

Ik ging gewoon een keer op een vrije zaterdagmiddag langs bij Schipper Ede, omdat het nodig was dat ik eens wat verbeteringen ging doorvoeren bij mij in huis, schuifpuien zag ik als een goede optie. Ik was gewoon benieuwd naar wat ze hier allemaal verkochten en ging het gesprek aan met een medewerker. Er werd mij verteld wat er allemaal mogelijk was en al vrij snel in het gesprek kwamen we op de schuifpuien die ik wilde overnemen van hen. Schipper Ede heeft gewoon gekeken wat er allemaal beschikbaar is en samen met mij gepraat over waar ik naar op zoek was, mijn smaak werd in beeld gebracht. Op basis hiervan is een passende propositie opgesteld en kon ik kiezen wat ik wilde hebben.

De installatie

Vervolgens moesten de schuifpuien van Schipper Ede natuurlijk bij mij in huis geplaatst worden. Dit deed een medewerker van Schipper Ede met zijn collega’s. Ik kijk hier erg positief op terug, omdat het allemaal heel snel is verlopen en ik bovendien blij ben met de manier waarop het ging. Ik heb geen enkele hinder ondervonden van de werkzaamheden die zich in mijn woonkamer hebben afgespeeld, dit is een uniek verschijnsel bij verbouwingen en dit wil ik Schipper Ede ten slotte meegeven.