Draadglas bestellen

Koop nu jouw draadglas online: voordelig en gemakkelijk!

Niets is er zo ideaal als voordelig online producten en materialen kunnen bestellen, zonder dat je er de deur voor uit hoeft. Tegenwoordig kan dat ook met glas. Een ritje naar de glashandel is niet meer nodig, omdat je glas van hoge kwaliteit, exact op maat gesneden, gewoon online kunt bestellen bij Glaskoning.nl. Deze aanbieder van alle soorten glas verkoopt ook zogeheten draadglas. Dit glas is sinds enige tijd erg gewild, omdat bedraad glas specifieke eigenschappen heeft die gewoon glas niet biedt.

Wat draadglas je te bieden heeft
Maar wat is er nu zo interessant aan draadglas? Het antwoord is niet zo ingewikkeld. Ten eerste is bedraad glas erg veilig glas. Mocht het onverhoopt breken, dan blijven door de metalen draden die in het glas verwerkt zijn de glassplinters bij elkaar. De kans op verwonding door het glas is daardoor miniem. Het is vooral hierom dat veel openbare gebouwen, winkels en bedrijfspanden draadglas gebruiken. Hier bovenop geldt nog dat bedraad glas bekend staat om zijn brandvertragende eigenschappen. Draadglas vertraagt brand, waardoor er extra tijd is om in te grijpen of weg te komen. Een derde pluspunt van glas met metalen bedrading is de kracht: bedraad glas gaat niet snel stuk en is ook voor inbrekers een moeilijk te nemen horde.

Laat je verrassen door de scherpe prijzen en service van Glaskoning
Argumenten in overvloed dus, om te kiezen voor draadglas in jouw woning, winkel of kantoor. Om dit glas te kopen in de door jouw gewenste afmetingen, hoef je vandaag de dag niet eens meer de deur uit. Binnen enkele minuten bestel je jouw glaswerk via de online shop van Glaskoning.nl, dé Nederlandse online glasaanbieder. Je krijgt jouw glas voor groothandelsprijzen en snel geleverd. Bekijk nu alle mogelijkheden via onze website en bestel jouw glasplaten tegen scherpe prijzen!

label, , ,

About the author