Een animatie laten maken moeilijk? Niet voor Donker Media uit Eindhoven

Een animatie laten maken moeilijk? Niet voor Donker Media uit Eindhoven

Je hebt een goed product, dat heel goed aan alle eisen van je doelgroep voldoet. Maar toch lijk je de strijd om het marktaandeel te verliezen. Of misschien groei je minder snel dan je zou willen. Je ziet al een tijdje met lede ogen aan hoe je concurrent door animatie laten maken in te zetten de ene na de andere klant voor je neus wegkaapt. Het is tijd om maatregelen te nemen, en je eigen bedrijf weer duidelijk op de kaart te zetten. Want als er één ding is dat we in Eindhoven hebben geleerd van Philips is dat je niet alleen een superieur product moet hebben; je moet het de klant ook wel laten weten.

Krachtige marketing met animatie

Een animatie video spreekt verschillende zintuigen aan: een prettige vertelstem (ondersteund door geluidseffecten en muziek) in combinatie met bewegend beeld is een heel natuurlijke communicatievorm en vergroot de mate van engagement van de kijker met je merk. Animatie video’s mogen dus in geen enkele MarCom-strategie ontbreken!

Donker Media: animatie laten maken

Donker Media is gespecialiseerd in animatie video’s. Wij werken met de beste communicatie-experts en animatoren die er zijn om te zorgen dat jij er in slaagt je boodschap “tussen de oren” te krijgen. Afhankelijk van je doel, wensen en budget kunnen we kiezen voor een 2D/3D-animatie, een whitehand animation of een explanimation.

Kom eens kijken wat er allemaal kan

Benieuwd of animaties van Donker Media ook voor jou een goede keuze zijn (hint: Ja, dat zijn ze)? Kom dan eens langs voor een kennismaking. We leiden je rond door onze studio en bespreken je ideeën, wensen en doelen. Tijdens dit gesprek genieten we van een kop koffie (of twee) en vormen we samen een idee van wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ook leggen we je precies uit hoe onze persoonlijke aanpak eruit ziet en welke stappen bij elke productie van een animatie gezet worden. Bel ons op nummer 040-744 02 52, of stuur een mailtje.

https://donkermedia.nl/

About the author