Een dakkapel offerte opvragen bij verschillende bedrijven

Als u een dakkapel offerte gaat aanvragen is het verstandig dit bij meerdere bedrijven te doen. De service, kwaliteit en prijzen van dakkapellen specialisten verschillen nogal dus het is verstandig offertes met elkaar te vergelijken. Bij Dakkapel-expert is dit snel en kosteloos geregeld. Hier kunt u in één keer een aanvraag voor een offerte doen waarna u snel meerdere offertes ontvangt van experts bij u in de buurt. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend.

Dakkapel offerte vanaf welke prijs?

Wat de van een dakkapel offerte is hangt geheel af van uw wensen. Wilt u een grote of kleine dakkapel? Wilt u een dakkapel van kunststof of van hout? Bij een houten dakkapel liggen de prijzen tussen € 3.000 en € 4.000 terwijl een polyester dakkapel begint bij € 4.250. Hier hebben we het over een dakkapel van 1.50 meter hoog en 2.50 meter breed. Afhankelijk van de maat, het materiaal, het type en de gekozen extra’s lopen de prijzen in een offerte natuurlijk op. Daarom is het belangrijk om uw keuzes zo goed mogelijk aan te geven indien u een offerte aanvraagt. Bij Dakkapel-expert kunt u op het aanvraagformulier veel en uitgebreide informatie geven zodat u een offerte ontvangt die geheel aansluit bij uw wensen. Hoe meer informatie u geeft hoe beter de offerte. Zo voorkomt u dat u een goedkope dakkapel offerte ontvangt maar er naderhand allerlei kosten bijkomen omdat u dit niet had opgegeven bij de aanvraag. De prijs van een dakkapel offerte kan dus enorm variëren het ligt er maar net aan wat u wilt.

Wat zit allemaal bij een dakkapel offerte inbegrepen?

Indien u een dakkapel offerte ontvangt via Dakkapel-expert, is het belangrijk goed te kijken wat er allemaal bij inbegrepen is. Aangezien u van verschillende dakkapel specialisten offertes ontvangt zal bij de een meer standaard inbegrepen zijn dan bij de ander. Kijk bijvoorbeeld of het inmeten is inbegrepen en de btw. Ook is het verstandig om te kijken of dubbel glas inbegrepen is en of ze het afval opruimen na het plaatsen van de dakkapel. Ook andere kosten als goten, dakrand en het hang- en sluitwerk is vaak inbegrepen. Andere extra opties of bijvoorbeeld het aanvragen van een vergunning is meestal exclusief. Goed om allemaal te weten voordat u offertes opvraagt zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

About the author