Een geweldig ICT bedrijf uit Amersfoort

Ik ben laatst op zoek gegaan naar een ICT bedrijf uit de omgeving van Amersfoort die voor ons de ICT kon regelen. In het begin deden we dit zelf bij het opstarten van onze eigen onderneming. Alleen de afgelopen tijd ging het steeds slechter daarmee en konden we het niet meer zelf bijhouden. Daarom hadden we een professional nodig die weet wat hij doet en ons eventueel kan helpen met het regelen van de ICT.

Waar in Amersfoort vindt ik een goed ICT bedrijf?

Ons bedrijf is gevestigd in Amersfoort en wilden daarom graag een ICT bedrijf uit de omgeving hiervan vinden. Maar dit lijkt allemaal simpel omdat er veel ICT bedrijf zijn, maar dat is juist het probleem. We hebben zoveel keuze dat we de bomen door het bos niet meer zagen. Het werd daarom tijd dat we goed gingen filteren wat nou het beste bedrijf voor ons zou zijn. We wilden sowieso een bedrijf die veel ervaring heeft op het gebied van ICT en die professioneel goed te werk gaat. Snel hadden we een paar bedrijven gevonden maar de eerste twee konden we meteen wegstrepen. Gelukkig bleef Xantion over en hadden we goed contact met het bedrijf. We konden meteen iemand krijgen die bij ons de ICT kon regelen.

Had niet beter gekund

We hadden echt geen beter ICT bedrijf kunnen vinden dan Xantion. Het was echt een goed bedrijf en ze wisten waar ze het over hadden. Ze zijn er nu twee weken en we merken nu al dat ons ICT alleen maar verbeterd. Bovendien waren de mensen van Xantion heel vriendelijk en beantwoordde onze vragen met een vrolijke uitstraling. Tijdens de lunches deden ze ook gezellig mee en het is echt een goed bedrijf. We kunnen niet wachten om verder met het bedrijf te werken.

Contact

Wilt u meer weten over het bedrijf Xantion en al zijn diensten? Op de website van Xantion vindt u allerlei verschillenden diensten die Xantion aanbiedt. Zoals ICT uit de kraan en zakelijke telefonie. U kunt daar meteen ook een offerte aanvragen voor het dienst die wilt. Deze zijn natuurlijk kosteloos.

About the author