Vision csr
Business / Business Services

Een goed bedrijf om een touringcar te huren

Bent u op zoek naar een goed bedrijf om een goedkope touringcar te huren? Noot is zo’n bedrijf dat al jarenlang de beste touringcars verhuurd aan de meest uiteenlopende klanten. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van het verhuren van touringcars, weten wij inmiddels precies hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. In de loop der jaren zijn wij als bedrijf enorm gegroeid en verhuren wij meer dan alleen touringcars. Hierdoor zijn wij een aantrekkelijke partner geworden wanneer u op zoek bent naar vervoer. Wij hebben zo erg kunnen groeien, doordat wij werken met alleen maar de scherpste tarieven. Hierdoor weten erg veel mensen hun weg naar Noot te vinden en bezorgen wij veel van onze klanten de allerleukste dagjes uit dankzij onze gezellige chauffeurs!

Veel verschillende touringcars om te huren

Wij bieden erg veel verschillende soorten touringcars aan die u kunt huren. Wij hebben touringcars in ons bezit voor kleinere, maar ook voor grote groepen. Zo kunt u namelijk al een touringcar bij ons huren, als uw gezelschap uit minimaal zestien personen bestaat. De grootste gezelschappen die wij per touringcar kunnen vervoeren bestaan uit maximaal 64 personen. Zo brengen wij graag veel mensen naar de leukste dagjes uit en geniet u van een goed georganiseerde bustocht.

Compleet verzorgde bustochten

Wij bieden nu ook compleet verzorgde bustochten aan. Hierbij regelen wij alles: van het vervoer tot de entree van de allerleukste parken. Het is erg aantrekkelijk om dit via ons te regelen, omdat wij namelijk erg veel leuke afspraken hebben met parken. Hierdoor kunnen wij uw dagje uit nog goedkoper maken en houdt u meer geld over voor misschien wel een ander dagje uit! Wij informeren u graag over alle mogelijke georganiseerde en verzorgde bustochten. Neem gerust contact met ons op, indien u hier meer informatie over wenst te ontvangen.

Een offerte aanvragen

Neem een kijkje op de website www.noot.nl om te zien wat wij u te bieden hebben. Wij helpen u graag bij het vinden van de leukste dagjes uit en vervoeren u met plezier door het hele land. Vraag ook gerust een offerte aan, wij zullen er dan voor zorgen dat u snel een overzicht krijgt van de kosten en alle andere mogelijkheden van uw toekomstige reis!