Vision csr
Image default
Business / Business Services

Een goede schoorsteenveger vindt u in Tilburg

Bent u op zoek naar een professionele en erkende schoorsteenveger in Tilburg? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Want bij Schoorsteenveegbedrijf Hendriks hebben ze al meer dan 20 jaar ervaring in het vak en leveren ze altijd kwaliteit. Zij werken alleen met het beste materiaal en gediplomeerd personeel. Zo weet u zeker dat uw schoorsteen op een goede manier wordt schoongemaakt.

De schoorsteenveger in Tilburg weet wat hij doet

Door de ervaring en kennis die de schoorsteenveger in Tilburg heeft gedaan in de afgelopen 20 jaar, kan hij u goed adviseren wat het beste is voor uw schoorsteen. Wij bij Hendriks bevelen het wel aan om uw schoorsteen minimaal 1 keer per jaar te laten onderhouden. Hier hebben we het over het normaal verbruik van uw schoorsteen. Bij intensief gebruik, adviseren wij u minimaal 2 keer per jaar. Wij bieden onze service los, maar ook met abonnementen van een periode van 3 jaar. Zo heeft u jarenlang de beste service en kwaliteit voor uw schoorsteen. Wij doen ook schoorstenen met twee kanalen. Dit geen probleem voor onze vakmannen.

Dakreparatie en dakgoten reiniging

U zult vast denken dat de schoorsteenveger alleen maar uw schoorsteen kan vegen. Maar dat is helemaal niet waar. Schoorsteenbedrijf Hendriks kan veel meer betekenen dan het vegen van uw schoorsteen. Ze zijn er ook voor uw dak. Van reiniging tot reparatie. De vakmannen van Hendriks kunnen het allemaal. Zo hoeft u geen extra bedrijf op te roepen om andere taken bij uw dak te laten verrichten. Bijvoorbeeld als u al een tijdje uw schoorsteen wilt laten vegen en u ineens schade krijgt aan uw dak door bijvoorbeeld storm of hagel, hoeft u alleen maar Hendriks in te schakelen en zij regelen uw schoorsteen en uw dak!

Maak een afspraak!

Wilt u ook uw schoorsteen laten vegen door professionals of heeft u stormschade en heeft u dakreparatie nodig? Bekijk dan de website van Schoorsteenbedrijf Hendriks voor alle informatie. Hier kunt u ook meteen contact zoeken met het bedrijf en een afspraak maken voor een van de diensten.