Een lichtplan maken met een expert

Samen met mijn vrouw hebben we een expert ingeschakeld om ons te helpen met het maken van een lichtplan. We hadden sinds kort een nieuw huis gekocht en we hadden bijna alles klaar daarvoor. Behalve de lichtpunten in het huis, daar was nog veel discussie over wat we nu daarmee moesten doen. Daarom hadden we besloten om een expert erbij te halen om ons te helpen hiermee.

Waar kunnen we advies krijgen in het maken van een lichtplan?

In het begin hadden we moeite bij het zoeken van een professional die een lichtplan voor ons kon maken. Want in onze omgeving hadden we niet veel experts zitten die veel wisten hierover. Gelukkig bestaat het internet en konden we daar vele bedrijven bereiken die ons wilden helpen. Een paar bedrijven waarmee we hadden gesproken, hadden voor ons gevoel niet genoeg ervaring om ons te kunnen helpen. Daarna kwamen bij een bedrijf dat Lichtkunde heette. De naam alleen al klonk goed en we hadden een goed eerst contact. Daarna mochten we op gesprek komen om mee te denken hoe we dit het beste konden aanpakken. We moesten wel natuurlijk de plattegrond van het nieuwe huis meenemen.

Experts die weten waar ze het over hebben

Nadat we elkaar een hand hadden gegeven en koffie/thee kregen, konden we beginnen aan het maken van een plan. De medewerker van Lichtkunde keek met ons mee wat onze beste opties waren voor bepaalde lichtpunten. Wij luisterde aandachtig mee en vonden zijn advies er goed. Bovendien konden zij dit voor ons realiseren in het huis. Dus ze gaven ons advies en gaan dit plan ook nog eens bij ons uitvoeren, wat een goede service. Nu wonen ik en mijn vrouw een paar maanden in het huis en we hebben geen spijt dat we hebben geluisterd naar het advies van Lichtkunde.

Lichtkunde

Wilt u ook een lichtplan ontwikkeld hebben door de experts van Lichtkunde? Kom dan gerust eens langs bij ons om met ons te praten. U kunt ook naar onze website gaan voor meer informatie hierover. Via www.lichtkunde.nl kunt u ons vinden.

About the author