Eenvoudig een Office 365 back-up maken door een bedrijf

Samen met mijn collega heb ik een ander bedrijf ingeschakeld waar we een Office 365 back-up konden maken van al onze bestanden. Eerste deden we dit altijd via gratis websites online waar we veel bestanden en documenten op konden slaan of juist op de computer zelf. Maar we hebben nu een keer meegemaakt dat we alle belangrijke bestanden kwijt waren geraakt omdat er een computer stuk ging. Dus nu wilden we een betere oplossing hiervoor.

Waar kun je een office 365 back-up maken?

Een technische collega op kantoor had gehoord dat je makkelijk een Office 365 back-up kon maken door een andere bedrijf. Die zouden al je belangrijk bestanden op een bepaald server zetten waar wij en het bedrijf die de back-up maakt bij kon. Dit vonden we een goed idee om een zoiets te doen maar welke bedrijven deden dit? Gelukkig is er Google en daar hadden we gezocht naar een bedrijf die voor een goedkope prijs dit voor ons wilden fixen. Daar vonden we een paar websites die ons wel goed konden helpen. Alleen de een die had meer keurmerken en hadden betere reviews dan andere bedrijven. Dus gingen we voor de website backupmyoffice365.nl.

Goedkoop en helemaal veilig

We hadden contact opgenomen met het bedrijf en we konden ons zeker verder helpen. Ze boden ons verschillende pakketten aan waar we uit konden kiezen en we hebben gekozen voor eentje waarbij we altijd bij onze server konden komen en dat er een speciale server met beveiliging zou komen voor de belangrijke documenten. Dit vonden we een top deal en nu werken we daarmee. Het is echt een fijn systeem om ermee te werken en we kunnen nu niet meer zonder. Echt een aanrader dit bedrijf.

Bezoek de website

Bent u benieuwd wat deze website voor uw belangrijke documenten of bestanden kan betekenen online? Bekijk dan eens de website backupmyoffice365.nl voor meer informatie over hoe zij te werk gaan en wat de tarieven zijn die zij aanbieden voor de verschillende pakketten. Bovendien kunt u daar ook een gratis offerte aanvragen.

About the author