Efficiëntie van de E27 LED-lampen

De bovenstaande bereik van LED-lampen met E27 fitting (large cap) is zeer uitgebreid, zodat u zekunt plaatsen. E27 LED-lampen zijn er voor alle toepassingen. Met E27 LED lampen, zal u een hoge kwaliteit led verlichting hebben tegen een concurrerende prijs. De meeste van alle series van de E27 LED-lampen branden op 230 volt. U kunt uw oude gloeilampen of spaarlampen zo 1-1 vervanging door deze efficiënte E27 LED-lampen hebben. Het merendeel van de E27 LED-lampen zijn dimbaar en werken ook rechtstreeks met uw huidige dimmer. Om een beschikbare kleurtemperaturen extra warm wit (2700K) warm wit (3000K) en wit (4000K) met u om de juiste kleurtemperatuur te bereiken, E27 LED-lampen is in staat om al deze.

 

Met een vermogen van 3 tot 15 watt, kunt u uw E27 LED-lampen te gebruiken om een gloeilamp van 20 tot 100 watt vervangen! Hiermee kunt u een energiebesparing te realiseren van 90%. Bovendien worden de E27 Ledlampen gaan tot 30.000 branduren die veel meer is dan een gloeilamp of halogeenlamp. Vandaar, kunnen worden opgeslagen op onderhoud.  

 

LED gloeilampen komen in een verscheidenheid van vormen en maten met vele populaire huishoudelijke lampen met inbegrip de GU10 LED spot, E27 Edison schroef lamp en nog veel meer, ze gaan gemiddeld 25 keer langer mee en gebruiken ongeveer 85 procent minder energie dan de traditionele gloeilampen (niet slecht Ja). LEDs overleven ook de populaire compacte fluorescerende lamp (CFL) en vereisen geen opwarm tijd, maar geven het volledige licht direct weer.

 

https://leds-depot.nl/
label,

About the author