Ervaar spirituele groei door Kambo ceremonies van Innerlijke-reis!

Innerlijke-reis verzorgt een kambo ceremonie die zorgt voor meer persoonlijke groei. De kambo ceremonies zorgen ook voor spirituele groei en emotionele en fysieke heling. Innerlijke-reis laat mensen meer verbonden voelen met zichzelf en de aarde door diverse spirituele behandelingen. U kunt bij Innerlijke-reis terecht voor Psilohuasca ceremonies, kambo en ayahuasca behandelingen. Maak contact met je innerlijke wijsheid door de behandelingen van Innerlijke-reis!

Kambo ceremonies

De kambo ceremonie kan u helpen bij het maken van een innerlijke reis. De innerlijke reis kan u laten groeien op persoonlijk vlak. Het geeft nieuwe inzichten in bepaalde levensvraagstukken. Kambo ceremonies kunnen ingezet worden bij diverse klachten zoals depressie, angst of posttraumatische stress-stoornissen. We helpen u meer contact te maken met je innerlijk waardoor de kern van het probleem gevonden kan worden. Ook voor verslavingsproblematiek kan een ceremonie voordelen opleveren. Heeft fysieke of mentale klachten? Wij helpen u graag meer innerlijke rust vinden met een kambo ceremonie.

Psilohuasca

De Psilohuasca ceremonies zijn een combinatie van MAO remmers en magic truffels. Dit is een legale behandeling in Nederland. De werkzame stoffen kunnen veel resultaat opleveren voor de heling van uw klachten. Innerlijke-reis heeft al veel mooie resultaten behaald bij klanten. De Psilohuasca ceremonie van Innerlijke-reis is deskundig en veilig. De begeleiders staan u bij gedurende het hele proces. 

Persoonlijke aanpak

De ceremonies en behandelingen zijn persoonlijk. innerlijke-reis heeft begeleiders die jarenlang ervaring hebben met het verzorgen van spirituele behandelingen. De ceremonieleiders kunnen u met een deskundige en persoonlijke aanpak gericht helpen. Ze hebben een achtergrond in spiritueel en energetisch werk. Samen ontdekken we de kern van de problemen en klachten om deze aan te pakken. De innerlijke reis kan ook voor uw problemen een uitweg bieden. Innerlijke-reis begeleidt u graag in de spirituele zoektocht.

Innerlijke rust

Innerlijke-reis verzorgt ceremonies om meer bewustwording en spirituele groei te behalen. het individu staat centraal gedurende de hele ceremonie of behandeling. De behoefte van het individu op dat moment is het belangrijkst. Tijdens de ceremonies worden onbewuste gevoelens blootleggen. Onze professionele en betrokken begeleiders helpen u met de verwerking hiervan. Ontdek wat de ceremonies van Innerlijke-reis voor jouw bewustwording en spiritualiteit kan betekenen. 

About the author