Femilift en stressincontinentie | intieme ongemakken

De femilift is een bekende methode die ingezet wordt om heel wat intieme ongemakken op te lossen. De femilift is een soort intieme laserbehandeling waarbij gebruikgemaakt wordt van infrarood laser. De femilift behandeling wordt veel ingezet tegen de volgende ongemakken:

– Stressincontinentie

– Intieme droogheid

– Herstel na de bevalling

– Lichen sclerosus (de huid voelt strak aan)

– Menopauze

Femilift behandeling

De femilift behandeling is vrij eenvoudig. Er wordt namelijk niet gesneden en je hoeft ook niet onder narcose. Omdat er gebruikgemaakt wordt van infrarood laserstralen hoef je je hier niet echt op voor te bereiden. Wel is het verstandig om rekening te houden met een beetje pijn. De huid is daar natuurlijk heel gevoelig dus het is niet volledig pijnvrij. De meeste vrouwen kiezen voor geen verdoving omdat de behandeling best wel meevalt. Ligt jouw pijngrens niet zo hoog? Dan kun je gerust een verdoving overwegen.

Femilift tegen stressincontinentie

Overweeg jij de Femilift behandeling omdat je last hebt van stressincontinentie? Dan is dat zeker een goede zet. De behandeling wordt hier namelijk veel voor ingezet en deze blijkt extreem goede resultaten op te leveren. Vaak heb je na één tot twee behandelingen een heel goed resultaat. De incontinentie kan er zelfs volledig mee weggaan.

Waarom werkt Femilift goed tegen incontinentie?

Waarom de femilift zo goed werkt tegen incontinentie heeft te maken met de infraroodstralen. Deze stimuleren namelijk de aanmaak van collageen. Met als resultaat een geheelde en verstevigde binnenkant. Het weefsel wordt gestimuleerd tot meer collageen aanmaak. Dit is goed voor nog veel meer kwalen zoals:

  • extreem strakke huid

  • intieme droogte

  • herstel na de bevalling

  • slap geworden huid

Tot slot

De femilift is een goed werkende methode die voor heel veel ongemakken ingezet kan worden. De resultaten zijn lovend en de behandeling is vrij eenvoudig uit te voeren. De femilift is een intieme laserbehandeling en wordt uitgevoerd door een gynaecoloog. De methode doet pijn maar het is wel nog goed te doen. Heb je een lage pijngrens? Dan kun je altijd nog overwegen om te kiezen voor een plaatselijke of algehele verdoving. De femilift behandeling wordt in veel klinieken in Nederland aangeboden. Hoogstwaarschijnlijk ook wel bij een kliniek of ziekenhuis bij jou in de buurt. Veel succes!

label

About the author