Haptobron Delft is de oplossing voor jou!

Heb last van stress of angsten die je hele leven in controle houdt? Haptobron Delft helpt je graag met het oplossen van jouw problemen via haptonomie. Of het nou iets te maken heeft met angst, stress of liefde, Haptobron kan je rust geven in je leven. Maar wat is haptonomie? En kan het iets voor jou betekenen?

Wat houdt haptonomie in bij Haptobron Delft?

Niet iedereen weet wat haptonomie is, en wat het allemaal kan doen voor jezelf. Haptonomie is het vinden van de balans en weer volledig in het leven staan. Het is een speciale therapie, die je helpt om denken en voelen weer in balans te krijgen. Door dit in evenwicht te hebben sta je steviger in je schoenen en kan je moeilijke situaties goed handelen. Je merkt als je niet in balans bent, dat er klachten kunnen ontstaan en niet snel weg gaan. Het begint meestal met overmatig nadenken over bepaalde dingen, veel dingen aan je hoofd en geen rust pakken. Dat zijn nog niet ernstig. Maar die kleine dingen kunnen leiden tot depressie, oververmoeidheid of zelfs een burn-out. Daarom is het van belang om juist in balans te blijven. Haptobron helpt u om zulke situaties te voorkomen en uw balans terug te vinden.

Er is altijd een keuze!

Sommige mensen raken verblindt door alles wat hun in de weg zit. Hierbij komt de stress en de angsten van mensen weer aanbod. Mensen denken dat ze van alles moeten doen of regelen. Maar dat is het nooit! Je moet niks in je leven! Je hebt altijd een keuze om iets wel of niet te doen en dat vergeet men. Haptotherapie helpt je bewust zijn van dit. Dat je je niet verplicht moet voelen dat je iets moet doen. Maar dat je de keuze hebt om dat te doen of niet. Die keuze is echt aan jou om te maken.

Ik wil haptotherapie volgen, waar doe ik dat?

Haptotherapie kun je volgen bij Haptobron Delft. Je wordt begeleid door Eline Potter, de eigenaar van Haptobron. Neem een kijkje op de website www.haptobron.nl voor meer informatie over haptonomie of voor contactgegevens.

About the author