Hoe ziet uw perfecte kussen op maat eruit?

Als u nieuwe kussens wilt kopen, kan het wel eens voorkomen dat u het lastig vindt om een keuze te maken. Er zijn vele prints, kleuren en verschillende soorten schuim en modellen. Doe alvast wat inspiratie op in het online fotoalbum van Kussen Allure. Hier ziet u verschillende varianten die u bij deze specialist kunt laten maken. Van een opvallende, grafische print tot aan een lichtblauwe tint en van loungehoeken in de achtertuin tot aan loungestoelen op een dakterras: staat er een kussen tussen die u in soortgelijke variant op maat wilt laten maken? Laat het vooral weten? Dan bespreekt de kussenspecialist graag de opties voor uw wensen.

Ontvang een gratis stofstaal, voordat u uw kussen op maat bestelt

Als u een loungehoek of binnentuin wilt creëren, horen hier natuurlijk comfortabele kussens bij. Wel is het van belang dat deze perfect passen bij de rest van de kleuren. Wat als u het lastig vindt om uw keuze online te maken? Bij Kussen Allure kiest u uit verschillende stofstalen, die u vandaag nog gratis kunt bestellen. Van een grafische print tot aan een retro print en van een gestreepte print tot aan een rustige, neutrale kleur. Met het gevarieerde aanbod van tientallen kleuren vindt u vast en zeker ook de kleur waar u naar op zoek bent. In welke kleur laat u het liefste uw kussen op maat maken?

Kussens op maat én standaardmaten bestelt u bij de kussenspecialist

Meestal hebben loungebanken voor buiten dezelfde afmetingen. Ook het zitgedeelte komt vaak overeen. U kunt diverse kussens op maat laten maken maar u kunt ook kiezen voor standaardafmetingen. Heeft u uw kussens thuis opgemeten? Dan kunt u bij de specialist niet alleen deze maten zelf invoeren, in het assortiment heeft u ook een ruime keuze uit standaardafmetingen. Nadat u een van deze afmetingen uit heeft gekozen, bepaalt u zelf de afwerking van de stof en de kleur waarin u uw kussen op maat wilt. Zo wordt uw kussen alsnog op maat voor u gemaakt! Daarnaast zijn de stoffen uitstekend geschikt voor vocht en chemicaliën. De stof is slijtvast, absorberend en sneldrogend, waardoor uw kussen op maat tegen iedere weersomstandigheid buiten bestemd is.

 

label

About the author