Nieuwe praktijk bij All Dent

All Dent is een ideale partner bij de tandartspraktijk inrichting van een nieuwe tandartsenpraktijk. Elk jaar studeren er weer vele tandartsen af in Nederland. Dat is een goede zaak, want er is ontzettend veel werk voor tandartsen in Nederland. Er dreigt op termijn zelfs een enorm tekort aan tandartsen in Nederland. Veel tandartsen die net zijn afgestudeerd, gaan eerst in loondienst werken bij een reeds bestaande praktijk. Dit gebeurt over het algemeen naar alle tevredenheid. De salarissen zijn prima en er kan veel geleerd worden tijdens de eerste jaren als tandarts in loondienst. Toch durven nog te weinig tandartsen de stap te zetten naar het starten van een eigen praktijk. Diegenen die dat wel doen, doen dat veelal in de vorm van een maatschap of gewoon geheel zelfstandig. Uit onderzoek blijkt dat voor jezelf beginnen niet zelden een financieel schot in de roos blijkt te zijn. Je moet alleen wel de stap durven zetten. Je zal namelijk wel moeten investeren in een nieuwe praktijk. All Dent is op dat gebied een ervaren en betrouwbare partner. All Dent is al jaren een gerenommeerd bedrijf op het gebied van praktijkinrichting.

All Dent denkt mee

All Dent heeft al jaren ervaring op het gebied van praktijkinrichting. Van een tandartsstoel tot alle instrumenten en voorwerpen die in een tandartspraktijk nodig zijn, All Dent levert het allemaal. Ook kun All Dent meehelpen met inrichten van de ruimte zelf. Daarbij kan je denken aan routing, ergonomie en looplijnen binnen de praktijk. De praktijk moet dusdanig worden ingericht, zodat er rust, comfort en efficiëntie wordt gecreëerd. Hiervoor werkt All Dent met ontwerpers en interieurarchitecten om zo een optimale praktijk te ontwerpen. Uiteraard levert All Dent alleen producten van hoogstaande kwaliteit. All Dent werkt met louter topmerken uit diverse landen. All Dent beschikt tevens over een technische dienst waar je u tegen zegt.

Technische Dienst

Voor All Dent houdt het verhaal niet op wanneer de praktijk is ingericht en opgeleverd. Wanneer er storingen of defecten optreden bij apparaten en instrumenten, dan beschikt All Dent over een landelijk dekkend netwerk van technici die snel ter plaatse kunnen zijn. Wil je meer weten over All Dent, bezoek dan eens de website en neem geheel vrijblijvend contact op.

About the author