Vision csr
Image default
Business / Business Services

Ongedierte in de kruipruimte

Trek jij het luik weleens open van je kruipruimte gewoon om te zien of alles onder je huis nog in orde is? Negen van de tien mensen doet dit nooit. De meeste mensen hebben geen idee wat er zich in de kruipruimte afspeelt. Wij raden je aan om regelmatig je kruipruimte te checken. Er kan namelijk van alles aan de hand zijn, zo ook ongedierte in de kruipruimte.

Knaagdieren

Heb je last van knaagdieren, zoals muizen of ratten, in huis? Een plaag kan in de kruipruimte begonnen zijn. Wanneer het buiten kouder wordt en er minder voedsel te vinden is, komt het ongedierte in de kruipruimte via kieren en gaten. Als ze hier voldoende materiaal vinden, begint het nestelen en voortplanten. Een lange tijd is de muizenplaag onzichtbaar, totdat ze de kans zien om verder in je woning te komen.

Insecten

Ander ongedierte in de kruipruimte wat je vaak ziet, zijn insecten als zilvervisjes en motmuggen. Is jouw kruipruimte vochtig, dan trekt dit al snel zilvervisjes aan. Als er stilstaand water in je kruipruimte te vinden is, zitten er in no-time motmuggen in je kruipruimte. Vaak is dit een teken van lekkage in kruipruimte. Beide soorten ongedierte in de kruipruimte komen binnen via de kleinste naden en kieren.

Ongedierte in de kruipruimte voorkomen

Knaagdieren en insecten zijn de meest voorkomende soorten ongedierte in de kruipruimte. Ongedierte in de kruipruimte voorkom je door zoveel mogelijk gaten en kieren te dichten, zodat ze er niet in kunnen kruipen. Veel ongedierte in de kruipruimte gedijt goed in een vochtige omgeving, zorg daarom voor een goede ventilatie. Het belangrijkste is om regelmatig je kruipruimte te checken. Eventueel ongedierte in de kruipruimte ontdek je dan hopelijk nog op tijd, zodat het nog niet je woning binnendringt.

Hoe bestrijd je ongedierte in de kruipruimte?

Heb je last van ongedierte in de kruipruimte? Schakel dan professionele ongediertebestrijding in om het ongedierte in de kruipruimte te bestrijden. Meestal gaat dat samen met het oplossen van vochtproblemen in de kruipruimte. Om ongedierte in de kruipruimte de volgende keer te voorkomen, volg je bovenstaande tips op. Bestrijd het ongedierte nog voordat het kans heeft om in je woning te kruipen.

https://www.ongediertebestrijden.com/