Printer | Sales Channel

Multifunctional printer  
 

Een multifunctional printer komt in elke organisatie van pas. Deze printer wordt ook wel een all-in-one printer genoemd en kan moeiteloos allerlei taken uitvoeren, waar normaalgesproken meerdere apparaten voor nodig zijn. Een multifunctional printer kan naast printen ook faxen en scannen. Binnen dit artikel worden de voordelen van een multifunctional printer gegeven. Daarnaast wordt beschreven of huren, leasen of kopen beter is voor een organisatie wat betreft de multifunctional printer.  

Schakel ook SAM Design in voor de beveiliging van uw computer. 

 
De voordelen van een multifuncitonal printer 
Het grootste voordeel van een multifunctional printer heeft uiteraard betrekking tot het multifunctionele deel de apparaten. Met een multifunctional printer is het namelijk mogelijk om printen, faxen en scannen met één apparaat te doen. Dit gaat echter niet ten koste van de kwaliteit van de documenten die u print. Een ‘normale’ printer kan niet geheel verrassend alleenmaar printen. Een multifunctional printer kost over het algemeen maar een klein beetje meer dan een normale printer, maar is veel praktischer. Het gebruiken van een multifunctional printer bespaart ook ruimte ten opzichte van meerdere apparaten.  
 

De financiering van een multifunctional printer 

De aanschaf van een multifunctional printer kan op een aantal manieren: kopen, huren of leasen. Het kopen van een multifunctional printer is voor veel organisaties een flinke uitgave. Huren voor een korte periode, of het leasen van een multifunctional printer zijn daarom in veel gevallen populair. Het huren van multifunctional printer is in veel gevallen gebruikelijk als het echt om een korte termijn gaat.  

Binnen leasen wordt onderscheid gemaakt tussen financial lease en operational lease. Bij operational lease wordt een organisatie volledig ontzorgd. Er is geen grote investering nodig en het onderhoud is ook uw zorg niet meer. Met financial lease wordt een bepaald bedrag per maand betaald en kunt u gebruik maken van de multifunctional printer, de kosten voor onderhoud of een reparatie zijn uw verantwoordelijkheid met de multifunctional printer.  
 
De multifunctional printer is zoals in dit artikel beschreven voornamelijk handig vanwege het feit dat het apparaat meerdere functies uit kan voeren. Het financieren van een multifunctional printer kan door te kopen,huren of leasen. Het is verstandig om met een organisatie in zee te gaan die dit allen beheerst. Sales Channel is een voorbeeld van een organisatie die hier in thuis is. Via de volgende link : http://sales-channel.nl/printer/   kunt u bekijken wat Sales Channel wat dit betreft te bieden heeft. Daarnaast kunt u via deze link andere printers bekijken. Het bedrijf staat altijd voor u klaar om voor u de beste multifunctional printer te vinden.  

About the author