Vision csr
Business / Business Services

Sales Channel – De beste leveranciers die aansluiten op uw bedrijf

De beste leveranciers die aansluiten op uw bedrijf

Wanneer er contracten aflopen binnen een onderneming gaat er een belletje rinkelen bij Sales Channel. U moet op zoek naar een nieuwe leverancier, Sales Channel neemt de zoektocht graag over, schuiven leveranciers aan tafel en bezorgen zo de beste deal. En dat geheel gratis en vrijblijvend. Sales Channel is een onafhankelijk bedrijf wat alleen de beste deal voor u wilt vinden. Een mooie manier om tijd te besparen en alsnog de beste deal te krijgen. Sales Channel opereert in diverse segmenten met haar diensten.

Telecom vergelijken

Zakelijke telefonie is op maat gemaakt voor elk bedrijf en is waarschijnlijk ook ooit op maat opgeleverd op de dag van installatie. Die contracten lopen af en u moet op zoek naar iets nieuws. In de tijd van het contract is het bedrijf hoogstwaarschijnlijk verandert en heeft u nu andere behoeften. Sales Channel zoekt voor u de beste deal.

Printing vergelijken

Printers zijn logge en zware machines die goed moeten werken. Een verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitermate belangrijk. Dan zijn er ook nog verschillen in de opties die de printer heeft zoals scannen etc., die behoefte brengt u in kaart en Sales Channel doet de rest.

Energie vergelijken

Profiteren van goedkope energie kan behoorlijk schelen in de kosten voor uw onderneming. Aangezien alles draait op energie in uw kantoor is het toch belangrijk dat de energie rekening betaalbaar is en daarnaast goed werkt. Sales Channel doet dit voor u gratis vergelijken en geeft dan een vrijblijvend en onafhankelijk advies.

Facilitair vergelijken

Een kleine babbel tussen twee collega’s bij het koffieapparaat komt met regelmaat voor. Maar het koffieapparaat komt er niet vanzelf. Er moet een keuze gemaakt worden welk koffieapparaat de beste is tegen de beste prijs. Die vergelijking is lastig en als u dat voor ieder apparaat moet gaan doen binnen het bedrijf dan blijft u bezig. Sales Channel maakt deze vergelijking gratis voor u.

Wanneer er contracten aflopen binnen een onderneming, neemt Sales Channel de zoektochten over en schuiven leveranciers aan tafel, en zo bezorgen zij de beste deal. En dat geheel gratis en vrijblijvend door een onafhankelijke partij!