Vision csr
Business / Business Services

Scheiding in Tiel

Ga je door een scheiding heen in Tiel of wil je graag scheiden? Het is misschien een beetje tegen ieders natuur in om te starten met zo’n vraag. Toch is het de harde realiteit. Steeds meer huwelijken lopen stuk en hier moeten goede beslissingen over genomen worden. We kunnen natuurlijk tegen echtscheidingen zijn, maar dat zorgt er niet voor dat niemand uit elkaar gaat. Ook vanwege de kinderen die er vaak bij komen kijken moeten we de dingen netjes regelen. Er komen steeds meer bedrijfjes die zich richten op scheidingen rondom Tiel. Tiel ligt vrij centraal en daarom is het goed om te kijken hoe we mensen en gezinnen daar kunnen helpen. Ga naar de website www.demaremediation.nl voor meer informatie over echtscheiding in Tiel.

Waar moet je zijn bij een scheiding in Tiel?

De Mare mediation is een bedrijf dat zich vestigt in Tiel. Zij richten zich op echtscheidingen in dit gebied. Ze zijn gespecialiseerd in familiezaken. Waar moet je allemaal over nadenken? Je kunt bijvoorbeeld kijken naar de verdeling van goederen of afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden. Ook is het belangrijk om te kijken naar hoe het ouderschap gaat worden verdeeld. Ook is het belangrijk om te kijken naar alimentatie en naar het pensioen. De Mare mediation richt zich niet alleen op huwelijken, maar ook op geregistreerde partnerschap, het einde van een samenlevingsovereenkomst of ongehuwd samenleven. Kinderen is altijd een gevoelig onderwerp. Zo moet er het een en ander duidelijk worden over kinderen. Er moet een ouderschapsplan opgesteld worden dat beslist over wie wanneer de kinderen ziet. Ook gaat dit over geld en hoeveel beide ouders moeten bijdragen aan het kind. Hier helpt De Mare je allemaal bij. Het is natuurlijk belangrijk dat dit goed verloopt.

Scheiden is niet niks

Het is een heftig proces en dit weet iedereen. Het is begrijpelijk dat er zorgvuldig moet worden omgegaan met een scheiding. Zo vindt iedereen de kinderen het belangrijkst. Toch moet niemand vergeten dat het ook heftig is voor het getrouwde stel zelf. Niemand trouwt met de intentie om weer uit elkaar te gaan. Daarom moet er aandacht zijn voor iedereen die betrokken is in het proces. Kortom, kom eens op gesprek bij De Mare Mediation en ga er rustig mee om.