Vision csr
Image default
Business / Business Services

Schréder, lichtoplossingen voor de industrie

Wat kunt u allemaal krijgen van Schréder? Wij zijn gespecialiseerd in kostenefficiënte verlichtingsoplossingen voor een veilige, comfortabele en duurzame leefomgeving. Er wordt namelijk vaak onderschat hoe belangrijk het is om licht op de juiste manier te regelen bij een kantoor. Te veel licht is niet goed omdat het de ruimte te veel verhit, en afleidend kan zijn voor werknemers. Bovendien kan de kleur licht veel invloed hebben op de productiviteit. Aan de andere kant is het van belang om niet te weinig licht te hebben, want dat zorgt ervoor dat het moeilijker is om alles in het donker te zien.

De Schréder groep

De Schréder groep heeft wel meer dan 45 bedrijven wereldwijd, die allemaal samen meer dan 2.600 medewerkers hebben! Een van onze overtuigingen is dat kwalitatieve verlichting oplossingen enorm bijdragen aan het welbehagen van de stedelijke en landelijke gemeenschappen. U heeft vast wel eens gemerkt dat veel monumentale gebouwen bij u in de buurt op een bepaalde manier verlicht zijn, dat het aanzicht van het hele gebouw er enorm op vooruit gaat. Het monument krijgt een ander gezicht in het donker, eentje die weer een sfeer uitstraalt op de omgeving, en dus niet minder belangrijk is dan het gezicht van het gebouw gedurende de dag.

Lichtoplossingen

Wij handelen dus met Schréder in lichtoplossingen voor onze klanten. Licht die op de goede manier geregeld is, geeft sfeer en identiteit. Dat zijn twee taken we onszelf geven wanneer voor een klant aan de slag gaan. Het is namelijk belangrijk om licht zodanig te regelen dat het een unieke uitstraling geeft aan het gebouw dat verlicht wordt. Daarnaast is het ook zeer belangrijk voor de omgeving om de juiste sfeer te geven. Het is maar al te gemakkelijk om een bijna angstaanjagend beeld te creëren bij gebouwen door lukraak lampen neer te zetten. Wij van Schréder pakken het bedachtzamer aan.

Duurzaam

Tot slot streven we ernaar om onze lichtoplossingen dus duurzaam te maken. Dat betekent dat onze lampen zo veel mogelijk energiebesparend zijn, en bovendien onderhoudsvriendelijk blijven. Onze producten zijn dus ook allemaal installatie klaar, duurzaamheid staat centraal.