Sfeer met LED strips & led lampen

Sfeer in huis met LED Strips 12V
Een led strip is nog niet zo heel lang verkrijgbaar, maar heeft zo veel verschillend mogelijkheden, dat het zonde zou zijn om deze niet te benutten. Net zoals led lampen zijn led strip energiezuinig, maar dan met nog meer toepassingsmogelijkheden. 

Creëer sfeer in de huiskamer
Led lampen maken langzaam maar zeker hun opmars in huiskamers. Maar het kan nog wat mooier, moderner én gezelliger. Maak gebruik van een Led strip om ook wat meer met kleur te spelen. Plak bijvoorbeeld een Led strip achter de kast waar je tv op staat. Pas de kleur van het licht aan, aan de film of serie die je gaat kijken.

Wat je ook kunt doen is achter je kasten een Led strip plakken. De kleur die je kiest bepaalt de sfeer in de kamer. Kies voor romantisch zacht roze voor een gezellig avondje met z’n tweeën of voor pittig groen voor een feestavondje. 

Led strips 12V in de keuken
In de keuken wil je natuurlijk goed helder licht hebben tijdens het koken. Dat kan met led lampen, maar ook met Led strips 12V. Wanneer je voor Led strips 12V kiest onder je keuken kastjes ben je voorzien van mooi helder licht. Maar de kleuren van de strip zou je kunnen aanpassen. Veel mensen eten ok in de keuken. Op dat moment kun je de kleur aanpassen en veranderen van helder wit licht in zacht geel bijvoorbeeld.

Led strips 12V in de slaapkamer
Als er één plek is waar je graag sfeer wil creëren dan is het misschien wel de slaapkamer. Een mooi zacht licht als je op het punt staat om te gaan slapen, of als je nog even wat wilt lezen. Plak bijvoorbeeld een Led strip onder je bed voor een spectaculair effect. En natuurlijk zijn ook voor andere gelegenheden goede kleuren te bedenken.

Dit zijn slechts een paar ideeën om sfeer in huis te creëren met led lampen en ledstrips. De mogelijkheden zijn eindeloos.

http://www.leds-depot.be/
label, , ,

About the author