Spoor2Expert

Wat is Spoor2Expert? Voordat we daar zometeen dieper op ingaan, is het vooral belangrijk om te weten wat Spoor2Expert kan betekenen voor zowel werkgever als werknemer. Je denkt er liever niet over na, maar het kan iedereen overkomen. Soms wordt een doemscenario werkelijkheid en ben je genoodzaakt om rigoureuze beslissingen te maken in je leven. Je gaat ervan uit dat het jou niet zal overkomen. Toch kan iedereen betrokken raken bij een ongeval en langdurig of zelfs permanent arbeidsongeschikt raken. Iedereen kent wel iemand in zijn directe omgeving die hier mee te maken heeft gekregen in zijn leven. Het is behoorlijk ingrijpend en eigenlijk staat je hele leven op zijn kop. Hoe ga je hier op een gepaste wijze mee om als werkgever zijnde? Enerzijds wil je dat de werknemer zo snel mogelijk zijn werk hervat. Al gauw besef je dat dit er niet in zit. Het is zelfs nog maar de vraag of de werknemer überhaupt hetzelfde werk weer kan gaan doen. In de tussentijd kost deze werknemer alleen maar geld tijdens zijn langdurige afwezigheid. Langzaam kom je tot het besef dat er een paar mogelijkheden overblijven. Je bekijkt of de werknemer op termijn binnen de organisatie andere of aangepaste werkzaamheden kan verrichten. Als dat niet lukt, dan moet je gaan kijken voor een oplossing waarbij de werknemer buiten de organisatie zijn werkzaamheden voortzet. Spoor2Expert is een methode waarbij deze opties vakkundig, stapsgewijs en transparant worden uitgevoerd. Het doel van Spoor2Expert is uiteraard een nieuwe start voor zowel werkgever als werknemer, waar beiden beter van worden.

Spoor2Expert bij ADXpert Arbeidskundig Expertisecentrum

Spoor2Expert is een methode en traject dat wordt toegepast door ADXpert. Door middel van Spoor2Expert hebben velen de weg naar boven weer kunnen inzetten. Door de inzet van loopbaancoaches, psychologen en arbeidsdeskundigen wordt stapsgewijs gezocht naar een oplossing. Bij ADXpert denkt men namelijk in oplossingen. Heb je als werkgever een dilemma van deze aard, neem dan contact op met ADXpert. Met Spoor2Expert ontdek je al gauw dat er vele gepaste oplossingen bestaan.

De weg naar boven

Met Spoor2Expert wordt de weg naar boven weer ingezet Wil je weten wat ADXpert voor een werkgever en een werknemer kan betekenen, aarzel dan niet, en neem direct contact op. ADXpert is gevestigd in Ridderkerk en geldt als een autoriteit op het gebied van Arbeidskunde en re-integratie tweede spoor, Wil je weten wat Spoor2Expert inhoudt, bezoek dan de website.

About the author