Vision csr
Image default
Business / Business Services

Taffe tafels, industriele tafel, industriele tafels, industriele eettafel, industriele eettafels

Voor een tafel op maat die snel geleverd kan worden kunt u terecht bij taffe industriele tafels.  omdat wij Alle tafels zelf Produceren in eigen werkplek in Heemstede,  kunnen de industriele tafels,  industriele tafel met houtsoort naar keuze  en op maat snel geleverd worden door heel Nederland. voor de tafel soorten  is een grote keuze in verschillende soorten modellen industriele tafel, gietijzeren tafelpoten, wasmachine onderstellen voor een Wagon planken tafel, of eiken industriele tafel.  de machine onderstellen of ook wel genoemd gietijzeren tafelpoten, Zijn uniek omdat de machines voor van de onderstellen worden gebruikt, oud zijn  en niet meer geproduceerd worden. De gietijzeren tafelpoten, losse tafelpoten  worden onder een wagonplanken tafelblad gemonteerd.

voor een robuuste tafel, stevige tafel of industriële tafel voor industriële design.  Voor industriele restaurant indeling of instellen kantoormeubelen, industriele kantoorindeling  Kunt u ook bij taffetafels terecht.  voor een offerte van meerdere tafels Of verdere vragen kunt u contact opnemen via de website of onderstaande gegevens.

Hierdoor zijn de tafelpoten zeer  netjes uitgesneden in een staal,  na dit proces wordt er een  platstalen  om  het ontwerp Gelast. omdat het ontwerp door de computer wordt uitgesneden kan de tafel heel precies worden geproduceerd.  naast de gietijzeren machine onderstel,  gietijzeren tafelpoot, kloostertafel,  industriële tafel, industriele in hoogte verstelbare tafel,  industriele machine onderstel tafel,  kan er ook gekozen worden voor een tafel gelast met kokerprofiel of buizen. op deze manier wordt de industriele tafel geheel op maat en wens gemaakt. Ook voor deze industriele tafel kan er gekozen worden voor verschillende soorten hout. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een eiken industriele tafel of een Wagon planken industriele tafel.  naast dit aanbod Is er ook een keuze voor oud grenen.  in alle gevallen worden de hout behandelen tegen vocht en is makkelijk af te nemen. bij  de industriële tafel kan er gekozen worden voor verschillende soorten kleurtinten Eiken. zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor licht Eiken  industriele tafel, vergrijsd  eiken industriele tafel,  gerookt eiken industriele tafel,  op zwart eiken industriele tafel. Voor alle houtsoorten kunnen tafelblad geheel op maat worden gemaakt. ook kan er bij de Eiken industriele tafel gekozen worden voor het blad dikte. taffe tafels, taffe industriele tafel, taffe tafels.


Houtsoorten

Naast de keuze voor mijn tafel op maat kan er ook gekozen worden voor verschillende houtsoorten.   naast Industriële tafel Eiken, industriele tafel wagonplanken.  en industriële tafel grenen,  kan er ook gekozen worden voor verschillende soorten behandelingsmethode van het hout. Een  industriele Wagon planken tafel  kan bijvoorbeeld geborsteld worden of geschaafd.  beide geborstelde versie worden de Wagon planken alleen schoon geborsteld waardoor de oude  donkere uitstraling blijft behouden.  Wat de industriële tafel en  ruige en  ouden uiterlijk geeft.  naast het borstelen kan er ook gekozen worden voor  geschaafde wagonplanken tafel. Deze versie van behandelingsmethoden van de Wagon planken eettafel tafelblad,   zorgt ervoor dat de lichte delen van het hout naar voren komen.  Wat een mooi verschil geeft tussen de lichte en donkere delen.   toen begon planken worden vervolgens gelakt met een hittebestendige en stootvaste lak.  waardoor de tafel makkelijk af te nemen is,  wat goed voor de levensduur is van het hout.  de industriele tafel van taffe  industriele eettafel worden gemaakt om lang mee te gaan kortom een tafel om aan te leven.
www.taffe.nl

Manpadslaan  Heemstede,  Nederland.  WhatsApp of telefoonnummer   0641045902

 

http://www.taffe.nl