Vision csr
Image default
Business / Business Services

Tandarts Bennebroek

 

Floriande is een tandarts in Bennebroek en omgeving. Mensen kunnen bij deze tandartspraktijk terecht voor een afspraak met een tandarts, maar ook voor afspraken met een mondhygiënist of orthodontist. Ook kan de tandartspraktijk tanden bleken. Tanden bleken is niet alleen goed voor het uiterlijk, maar tanden bleken kan mensen ook veel zelfvertrouwen geven.

 

Orthodontie

Men kan ook terecht bij de tandarts in Bennebroek voor orthodontie. Orthodontie is nodig als iemands tanden niet recht staan. Een beugel kan om diverse redenen nodig zijn. Het kan zijn dat iemand een overbeet of onderbeet heeft, maar een kruisbeet bestaat ook. Dit houdt in dat de boventanden en de ondertanden recht op elkaar komen. Hierdoor zullen de tanden slijten. Een open beet is ook mogelijk. Ook kan men een verschoven middenlijn hebben. Een verschoven middenlijn houdt in dat het midden van de boventanden niet recht boven het midden van de ondertanden is. Ook kan er te weinig ruimte zijn in het gebit voor alle tanden. Al deze problemen kunnen makkelijk opgelost worden met orthodontie van de orthodontist.

 

Gezond en mooi gebit van tandarts Bennebroek

Rechte tanden zijn niet alleen mooi, het is ook nog eens gezond. Het kan namelijk zijn dat het moeilijker eten is met scheve tanden. Ook kan ademen en praten lastig worden als de kaak niet goed staat. Een beugel kan er gelukkig snel voor zorgen dat iemand normaal kan eten, praten en ademen. Een beugel is wel moeilijk schoon te maken, waardoor het verstandig is om regelmatig naar de mondhygiënist van de tandartspraktijk te gaan. De mondhygiënist van de tandarts in Bennebroek zal het gebit en de beugel goed schoonmaken, waardoor er niet snel tandbederf komt. De mondhygiënist kan er ook voor zorgen dat je goed uit je mond ruikt, ondanks de beugel. Voor een goed en schoon gebit kan iedereen terecht bij de tandarts in Bennebroek.