Verhuisbedrijf in Wageningen?

Tasmanrent is een verhuisbedrijf in Wageningen, wij zijn uw specialist in het verhuren van auto’s busjes en verhuisbussen in de regio. U bent hier echter voor het verhuizen, het kan zijn dat u alleen een verhuiswagen wilt huren om uw spullen van A naar B te verplaatsen, het kan ook zijn dat u graag zo veel mogelijk hulp wilt bij het hele proces van verhuizen. Tasmanrent kan helpen! U kunt bij ons terecht om alleen een verhuiswagen te huren, hier heeft u wel een rijbewijs C voor nodig, tenzij u gebruik wilt maken van onze lieftallige chauffeur. U kunt ook gebruik maken van onze goedkope verhuisservice! Door de manier waarop wij werken, kunt u besparen op de kosten van uw verhuizing!

Verhuisservice van Tasmanrent, verhuisbedrijf in Wageningen

Als verhuisbedrijf in Wageningen is het ons streven om een verhuizing zo moeiteloos en stressvrij mogelijk te laten verlopen voor onze klanten, mits ze dat willen. U kunt besparen op de kosten van uw verhuizing door zelf mee te maken, waarbij u ook meteen een oogje in het zeil kan houden op uw spullen. Uiteraard gaan onze werknemers met het uiterste respect om met uw spullen, maar we merken dat het onze klanten vaak een gevoel van geruststelling geeft wanneer ze er zelf bij kunnen zijn om te letten op alles. Bij Tasmanrent is het overigens mogelijk om verhuisdozen van ons te kopen of huren, én natuurlijk nemen we een assortiment van handige tools mee die kunnen helpen om de verhuizing iets makkelijker te maken.

Handig om te weten

Onze verhuisservice is beschikbaar van maandag tot en met donderdag, helaas kunnen we u in het weekend niet helpen. U kunt voor slechts €59,00 per uur een verhuisbus met verhuizer van ons huren, met voor €39,00 per uur extra een extra verhuizer erbij! De tijden zijn wel onder voorbehoud in verband met de beschikbaarheid van onze verhuisbussen en verhuizers, we kunnen helaas niet iedereen tegelijkertijd helpen. De uurtarieven zijn wel all-inclusive, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte extra kosten. Ze zijn wel exclusief te prijzen voor verhuisdozen en inpakpapier.

About the author