Vision csr
Image default
Offers

Waarom detachering een oplossing is

Na verschillende baantjes te hebben gehad ben je toe aan wat heel anders. Meer vastigheid, maar toch wil je die flexibiliteit die je altijd had niet helemaal opgeven. In de loop van de jaren heb je veel ervaring opgedaan en dat was goed maar nu ben je aan wat anders toe. Of je bent werkgever en op zoek naar iemand die voor langere tijd in je bedrijf komt en niet na een paar weken weer weg is. Iemand die een goede opleiding heeft gehad en weet wat die doet. In beide scenario’s is detachering als de beste oplossing.

Detachering biedt vastigheid

Detachering is vooral bedoeld voor langere tijd. Dit houd in dat je niet van vandaag of morgen weer op de stoep staat en naar wat anders op zoek moet, maar dat je voor langere tijd wat hebt (dit komt omdat je een vast contract met het detacheringsbureau hebt en daarom maandelijks uitbetaald krijgt). Ondanks dat het voor langere tijd is, is het niet zo dat je niet meer flexibel bent. Als het werk namelijk klaar is, ga je weer naar een andere werkgever. Zo houd je de mogelijkheid om vastigheid en flexibiliteit te combineren.

Op korte termijn gekwalificeerd personeel inzetten

Eén van de grootste voordelen van een detacheringskracht is toch wel dat je op korte termijn iemand krijgt die gekwalificeerd en bekwaam is. Doordat detacheerkrachten vaak goed opgeleid zijn en meerdere cursussen hebben gedaan, zit er meestal altijd wel iemand tussen die bij je bedrijf past. Vooral fijn als je op korte termijn snel iemand moet hebben. Ook fijn dat je iemand voor langere tijd hebt, maar bijvoorbeeld na dat ene project weer kunt laten gaan. Zo heb je een goed iemand voor de tijd die jou het beste uitkomt. Meer weten over detachering neem vrijblijvend contact op met een detacheringsbureau voor meer informatie.

 

https://www.vacaturebouw.nl