Vision csr
Image default
Business / Business Services

Waarom kiest u voor een HP PageWide printer?

Een HP PageWide Printer is de laatste jaren meer in opkomst op de zakelijke markt. Al was dat zakelijk afdrukken met inkt lange tijd niet heel erg ongewoon, toch kozen veel bedrijven voor een laserprinter. Die verandering is er gekomen sinds HP een complete PageWide-lijn op de markt heeft gebracht. Het belangrijkste kenmerk van een HP PageWide printer is toch wel de paginabrede printkop. Geen heen en weer gedoe meer over het papier, waardoor ook de afdruksnelheid is toegenomen ten opzichte van de inkjet printers met bewegende printkoppen.

Bij een HP PageWide printer zorgen maar liefst 42.000 spuitkoppen voor de inkt op het papier. De technologie achter deze printer is uiterst interessant: met zo’n 10 meter per seconde wordt er een druppeltje inkt uit al die spuitkoppen geschoten. Een inventief proces dat wel duizenden keren per seconde per spuitkop herhaald kan worden.

Repromat

De doelgroep van deze HP PageWide printer is net als bij de laserprinters van HP ook de zakelijke markt. Van kleine zzp’er tot grootse enterprises. Qua afdruksnelheid doet deze printer niet onder voor een laserprinter van HP. Het verschil tussen de HP-laserprinter en de HP PageWide printer zit hem vooral in hoe de afdrukken van beide machines eruitzien. De resolutie van een HP PageWide printer is hoger dan die van een HP-laserprinter. De toner van een HP-laserprinter ligt op het papier, de inkt van de HP PageWide printer trekt in het papier. De tekst scherpte is behoorlijk imposant te noemen. Een HP PageWide printer heeft nog een voordeel ten opzichte van een laserprinter. Afgedrukte foto’s zijn kwalitatief veel beter dan van een laserprinter. Bedrijven hoeven geen dure investeringen meer te doen in een apart ‘printerhok’ vanwege het ontbreken van de uitstoot van tonerstof zoals Laserprinters wel hebben. De HP PageWide printer kan dus tussen de medewerkers gehuisvest worden. Een HP PageWide printer heeft beduidend minder onderdelen die vervangen zouden moeten worden op den duur dan een laserprinter. Dat maakt het qua investering ook interessanter voor bedrijven. Niet onbelangrijk als er op de spreekwoordelijke ‘kleintjes’ gelet moet worden.

Voor- en nadelen HP PageWide printer weten?

Alle voor- en eventuele nadelen van de HP PageWide printer van Repromat geven de professionals van dat bedrijf u graag in een persoonlijk gesprek. Neemt u daarom gerust contact met hen op voor meer inhoudelijke informatie en een advies op maat: 030 – 666 9020.