Welke plotter kan ik het beste aanschaffen?

U zit eraan te denken om een plotter aan te schaffen maar u weet niet precies welk apparaat u het beste kunt aanschaffen. Bij Repromat hebben zij een groot aanbod aan grootformaat printers en scanners. Het professionele team staat graag voor u klaar om u te adviseren over welke apparatuur u het beste kunt aanschaffen. Dit kan telefonisch of online. Voor nu leest u in de blog een aantal apparaten die geschikt zijn als u op zoekt bent naar bepaalde specificaties. 

Ik wil graag een compacte plotter aanschaffen

Als u weinig ruimte heeft voor een plotter dan begrijpen wij als geen ander dat u graag een compact apparaat wilt. Een goede grootformaat printer in dit geval is dan de HP Designjet T2500. Deze Designjet heeft namelijk twee in één: een printer, scanner en kopieerapparaat. Zo hoeft u maar één apparaat aan te schaffen in plaats van drie verschillende. Ook de Designjet T920 en de T975 zijn zeer geschikt om daarmee op A1 of A0 te printen.

Ik wil graag een plotter waar ik overal toegang tot heb

Alle HP Designjets op A0 en A1 formaat geven u de mogelijkheid om overal toegang te krijgen ongeacht uw locatie. U kunt de ePrint & Share downloaden waardoor uw concepten in de ‘cloud’ worden opgeslagen. Op die manier heeft u toegang tot de concepten op kantoor, thuis maar ook als u zich op zakenreis bevindt. 

Ik wil graag een grootformaat printer die snel en eenvoudig is

Bent u niet zo technisch maar heeft u wel behoefte aan een grootformaat printer? Ook dat is geen probleem. Als u kiest voor de HP Designjet T520 24” A1 dan kunt u rekenen op een apparaat dat eenvoudig is in gebruik door het kleuren touchscreen met navigatie maar wel snel en nauwkeurig te werk gaat met de HP-GL.2 technologie. Deze Designjet heeft de originele inkt waardoor de geprinte kleuren erg scherp en levendig worden. U kunt dus altijd rekenen op betrouwbare resultaten. Deze printer is dus erg fijn als u werkt in de grafische sector omdat lijnen zeer nauwkeurig geprint worden. 

About the author