Vision csr
Image default
Business / Business Services

Wij zijn HSV-TMP

U bent van harte welkom bij HSV-TMP, oftewel HSV Technical Moulded Parts! Wie is HSV-TMP? We zijn een specialist op het gebied van kunststof en op grote schaal kunststof producten produceren. Inmiddels staat HSV-TMP al bekend als een van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het gebied van kunststof productie. Dat niet alleen, HSV-TMP heeft zelfs een passie voor kunststof producten. Eigenlijk betekent dat gewoon dat we ontzettende nerds zijn, maar daar zijn wij bij HSV-TMP gewoon trots op. HSV-TMP heeft twee fabrieken, eentje in Ede en eentje in Leeuwarden! In deze fabrieken produceert en ontwikkelt HSV-TMP onder andere innovatieve behuizingen, vormdelen en allerlei andere soorten onderdelen. Dit doet HSV-TMP voor opdrachtgevers uit uiteenlopende branches, een gevarieerde cliënteel dus.

Waarom HSV-TMP?

Waarom kiezen voor HSV-TMP? Waarom überhaupt kijken naar de branche van kunststof producten? Nou, steeds meer inkopers en ontwerpers gaan nu kiezen voor kunststof, HSV-TMP zit dus een beetje in een groeiende markt. Om het wat specifieker te zeggen, steeds meer ontwerpers en inkopers beginnen ervoor te kiezen om thermoplastische kunststoffen te gebruiken in plaats van de constructiematerialen die van oudsher worden gebruikt, zoals metaal en hout. Waarom? Kunststof is veel veelzijdiger dan hout en metaal, daarnaast ook duurzamer dan al die bossen kappen en al dat ertsmijnen uit de grond. HSV-TMP kan je ook vertellen dat kunststof nóg meer voordelen heeft, zoals dat producten van kunststof licht van gewicht zijn, een enorme vormvrijheid bieden en nog beter perfecte afwerkingsmogelijkheden heeft! HSV-TMP is dol op kunststof, juist om deze redenen. Bovendien heeft kunststof een mooie uitstraling, én biedt de mogelijkheid om meerdere functionaliteiten binnen één ontwerp te integreren.

HSV-TMP denkt met u mee

HSV-TMP denkt met u mee, wanneer u van plan bent om een kunststof product de ontwerpen en op grote schaal te produceren voor een bepaald gebruik. Zou u graag meer weten over HSV-TMP, onze werkwijze of productiecapaciteit? Dan staat onze directeur, Menno Krommenhoek, u graag te woord! Hij kan u helpen met iedere vraag over HSV-TMP die u heeft. Of, neem een kijkje op onze website, wanneer u geen zin heeft in sociaal contact.