Vision csr
Image default
Offers

Zonnepanelen in Veenendaal

Bent u op zoek naar zonnepanelen in Veenendaal als duurzaam alternatief voor uw energie? Kijk dan eens op de website van Veba Energie. Wij leveren kwalitatief hoogstaande zonnepanelen met een minimale fabrieksgarantie van 15 jaar! 

Zonnepanelen laten plaatsen in Veenendaal

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen in Veenendaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmensen weten alles over het plaatsen van deze panelen. In de ideale hoek geplaatst, leveren zonnepanelen het hoogste rendement. In Nederland is deze hoek 35 tot 36 graden. Op deze manier schijnt de zon er het beste op en kan het beste gebruik worden gemaakt van warmte en licht van de zon. Bij het omzetten van deze warmte en dit licht naar energie, komt er geen CO2 vrij, wat dan weer beter is voor het milieu. 

Wat levert het op?

Het plaatsen van zonnepanelen kan zorgen voor een lagere energierekening. In de zomer kan het zelfs zo zijn dat u uw eigen huishouden van 100% eigen opgewekte energie kunt voorzien. Natuurlijk hangt dit wel af van een aantal factoren zoals de kwaliteit van de panelen en het aantal zonuren. Wanneer u in de zomer wel zoveel energie kunt opwekken, kan het ook voorkomen dat u meer opwekt dan u verbruikt. De ongebruikte opgewekte energie kunt u in dat geval terug leveren aan het net en daar krijgt u een vergoeding voor terug! Het lijkt misschien duur om de panelen aan te schaffen, maar de praktijk wijst uit dat de terugverdientijd maar 8 jaar is. De panelen zelf gaan vaak wel 25 jaar mee. Dat betekent dat u 13 jaar lang winst heeft. Onze medewerkers van Veba Energie adviseren u graag over de verschillende merken panelen en wat het u kan opleveren. 

Over ons

Bij Veba Energie streven wij naar het veranderen van het systeem in de energiesector van fossiele brandstof naar eerlijk en duurzaam. Zonnestroom is een groene variant van stroom en veel beter dan fossiele brandstof. Wilt u ook bijdragen aan een eerlijkere, duurzamere en betere energiemarkt? Kijk dan eens op onze website voor alle mogelijkheden of kom langs.