Vision csr
Image default
Business / Business Services

25 jaar getrouwd!

Wat een mooi moment, 25 jaar getrouwd zijn. Zoveel jaren samen, en nog steeds gelukkig. 25 jaar getrouwd zijn verdient een mooi cadeau, iets wat past bij de jaren samen doorgebracht en de hoeveelheid toewijding van het stel. Het is immer het zilveren jubileum! Bij 25 jaar getrouwd zijn móet je iets speciaals doen, en iets speciaals geven. Het is alleen maar logisch. Bij zo’n mooie gebeurtenis moet het stel de watten in worden gelegd, want je bent niet iedere dag 25 jaar getrouwd! Maar wat kan je in hemelsnaam geven? Als je al 25 jaar getrouwd bent, dan heb je ook al 25 jubilea gehad, ieder met cadeaus voor elkaar. Dat is al 25 jaar aan inspiratie die opgebruikt is, wat als je geen inspiratie meer over hebt? 25 jaar getrouwd? Jilster!

Een cadeau voor 25 jaar getrouwd zijn

Wat voor een cadeau kan je geven aan iemand die 25 jaar getrouwd is? Wat komt ook maar een beetje in de buurt van zoiets prachtigs? Een testament aan doorzettingsvermogen en wederzijdse liefde? Wij weten het antwoord, je kunt het aan je geliefde geven om 25 jaar getrouwd zijn te vieren, maar ook aan een kennis of vriend of familielid. Een van de leukste en meest originele cadeaus om te geven zijn toch echt wel een glossy. Een glossy? Een glossy. Een glossy is namelijk net een fotoboek, maar dan beter.

Waarom een glossy geven?

Waarom zou je in hemelsnaam een glossy geven aan mensen die 25 jaar getrouwd zijn? Dat komt omdat een glossy dus net een fotoboek is, maar dan beter. Je kunt het vullen met mooie foto’s van het stel dat 25 jaar getrouwd is, maar dat niet alleen! Het is ook mogelijk om verhalen van familieleden erin te zetten, gelukswensen en felicitaties van mensen die ze kennen. Daarnaast kunnen er ook allerlei leuke anekdotes in, verhalen die ze zullen laten lachen. Een glossy is een prachtige manier om 25 jaar getrouwd zijn te vieren en een terugblik te werpen op alle jaren samen doorgebracht, en een vooruitblik op alle jaren die nog moeten komen.