Vision csr
Business / Business Services

Airco leasen

 

Bij Airco Lease Company kunt u gemakkelijk en snel een airconditioning leasen voor ieder gebruik. Wij leveren klimaatbeheersing en luchtbehandelingssystemen aan particulieren, bedrijven, instellingen en (semi)overheden. Onze professionele apparaten worden gewaardeerd door velen.

Wilt u ook genieten van ons professionele airco lease concept? Neem gauw contact op met Airco Lease Company en haal goedkope en betaalbare klimaatbeheersing naar uw eigen huis of kantoor. Indien u uw airconditioning door ons installatiebedrijf laat plaatsen heeft u geen plotselinge grote uitgaven. U huurt voor een vast laag tarief. Dit is inclusief onderhoud en onze klantvriendelijke diensten. Deze diensten zijn onder andere voor steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Maak het uzelf gemakkelijk en houd het goedkoop. Kies voor airco leasen van een split unit bij ons installatiebedrijf.

Split airco leasen.

Wilt u een split airco leasen om een stukje professionaliteit naar uw huis of bedrijf te halen? Met de diensten van Airco Lease Company haalt u een degelijk product naar uw woning of werkvloer. Door de twee split units is dit luchtbehandelingssysteem energie zuiniger dan mono units of verrijdbare modellen.

Split airco leasen heeft het voordeel dat lucht beter verspreid wordt door een gebouw, omdat een deel aangesloten is op buiten om lucht aan te zuigen en af te voeren en een ander deel de functie heeft om de verse lucht op de gewenste plaats te krijgen. Een ander type systeem kan dit niet, omdat die gebonden is aan de plaats waar de unit staat. Ga voor effectiviteit en een energiezuinig concept, ga daarom voor split airco leasen.

Airco lease particulier

Met airco lease voor particulieren kunt u met klimaatbeheersing er ‘s zomers koel en fris bij zitten ondanks de hitte buiten. Zo blijft u beter focust als u aan het werk bent of heeft u het thuis aangenaam. Met een split airco lease voor in de slaapkamer kunt u van de zomer weer goed slapen zonder zwetend wakker te liggen van de hitte. Wilt u ook de voordelen als particulier naar uw eigen woning halen? Neem dan gauw contact op met ons installatiebedrijf en vraag een airco lease voor particulieren aan.