Autolak nodig? Op AutolakOpMaat.nl vindt u altijd de juiste kleur autolak

Tijd voor een nieuwe autolak? Op AutolakOpMaat.nl kunt u terecht voor diverse kleuren autolak en tevens lakstiften, primers, mengbekers, polijstmateriaal en meer. Het mooie van AutolakOpMaat is dat uw bestelling dezelfde dag verzonden wordt, mits uw pakketje voor 14.00 uur is besteld. Snel en betrouwbaar, daar staan wij voor. Profiteer vandaag nog van onze vele aanbiedingen en vele combideals!

Automerk

Voor elk soort automerk hebben wij alle kleuren lakstift beschikbaar, wat u ook rijdt. Of dit nu een Hyundai of een Toyota is, gegarandeerd zit dé geschikte lakstift hier tussen.
Niet bekend met lakstiften? Een lakstift is nodig om een zichtbaar krasje in uw auto te laten verdwijnen. Ik hoor u al denken: ‘’Dit kan bij de garage toch óók?’’ Jazeker, dit is natuurlijk een optie, alleen door middel van een lakstift bespaart u een hoop kosten van de garage zelf. Met onze lakstift krijgt u beslist uw krasje er binnen no-time uit.

Lagen

Wellicht weet u dat de lak op uw auto bestaat uit meerdere lagen. Bovenop het metaal van je auto zit de zogenaamde grondlak. De functie van grondlak is simpelweg het voorkomen van roest op uw auto. De kleur hiervan is merendeels wit of grijs. Daarop zit weer de kleurlak van je auto, regelmatig in meerdere lagen aangebracht. Deze lagen dienen ervoor dat de lak ietwat sterker wordt. Kleurlak wordt vaak afgewerkt met een blanke lak. Dit komt vooral voor bij auto’s met een metallic look (lees: glansdeeltjes in de lak). Bij een kras moet je het zo zien: heeft u een lichte beschadiging, dan is zeer waarschijnlijk uw blanke lak aangetast. Is het een middeldiepe kras, dan zal dit tot aan de kleurlak zijn. Met een diepe kras moet u ervan uitgaan dat de kras tot aan de grondlak of het metaal loopt.

Verder op onze website vindt u diverse instructiefilmpjes waarin op een fijne manier uitgelegd wordt hoe u dit probleem verhelpt.

Hoogwaardig kwaliteit autolak

Op AutolakOpMaat.nl bestelt u ongetwijfeld de gepaste, hoogwaardig kwaliteit autolak waar u naar streeft. Weet u niet zo goed welke kleurcode bij uw auto hoort? Via de zogezegde VIN- plaatje die bij de productie van uw auto meegaat, kunt u de juiste kleurcode van de originele lak terugvinden. Wekt dit nog enige vraagtekens bij u op? Kijk gerust verder op onze website. U kunt hier namelijk aflezen, gesorteerd op merk, waar de kleurcode van uw auto zich bevindt.

Heeft u nog enkele vragen over onze autolak? U kunt ons bereiken via 0318 – 57 05 83.

About the author