Vision csr
Image default
Business / Business Services

De ISDN lijnen gaan verdwijnen, wat nu?

Ik kreeg laatst te horen dat de ISDN lijnen gaan verdwijnen. Dit was niet echt nieuws wat ik wilde horen als bedrijf, want dit betekende dat ik van alles moest gaan uitzoeken en regelen om een nieuwe telefooncentrale te regelen voor mijn bedrijf. De ISDN lijnen vond ik een prettig manier van werken, maar is helaas ook een oude manier. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een moderne vervangen voor deze lijnen.

Een vervanging zoeken voor de ISDN lijnen die gaan verdwijnen

Ik zelf, als baas, en een paar werknemers van mij gingen aan de tafel zitten om het probleem van de ISDN lijnen die gaan verdwijnen op te lossen. De enige oplossing waar iedereen mee kwam was om over te stappen naar een ander product. Maar ik had geen idee welk product ik moest nemen en waar ik deze kon vinden. Dus gaf ik mijn werknemers de taak om deskresearch voor mij uit te voeren naar bedrijven die dit aanbieden. Een paar dagen later hadden we weer een overleg en werden de bedrijven gepresenteerd aan mij. Bij sommige had ik totaal een goed gevoel bij. Maar toen kwam De Nederlandse Provider te voorschijn. De website zag er goed uit en mijn werknemer vertelde iets over de producten. Ik was helemaal verkocht en ben meteen naar de producten gaan kijken. Één product viel mij meteen op en dat was het product VoIP bellen. Dat was precies hetzelfde als de ISDN lijnen maar dan via de cloud (het internet) telefoneren.

Een goede service

Het product zag er goed uit, dus heb ik deze besteld bij de Nederlandse Provider. Al snel kreeg ik contact met het bedrijf over wanneer ze langs konden komen om het te installeren. We spraken een datum af en op die dag kwamen ze op tijd en gingen ze meteen aan de slag. Als bedrijf hebben we geen last gehad van het personeel van De Nederlandse Provider. Ze hebben ook niet voor geruis gezorgt tijdens het installeren van het nieuwe product. Daarna kregen we een uitleg hoe alles werkte en was het alweer klaar.

Ik raad De Nederlandse Provider aan!

Het product is erg fijn om te gebruiken. Ik had geen beter bedrijf kunnen inschakelen dan de Nederlandse provider. Super bedankt, en hopelijk doen we meer zaken in de toekomst!