Vision csr
Image default
Business / Business Services

De ISDN-lijnen verdwijnen

De ISDN-lijnen verdwijnen, zoals KPN heeft aangekondigd. Wat is de consequentie van de ISDN lijnen die verdwijnen? De consequentie van de verdwijnende ISDN-lijnen is dat het geheel van zakelijk Nederland zal moeten overstappen op het VoIP bellen voor hun zakelijke telefonie. Dit klinkt misschien als groot en angstaanjagend, maar geen zorgen. Wij, van de Nederlandse Provider kunnen u helpen met de overstap naar VoIP door de ISDN-lijnen die verdwijnen. Dan heeft u er verder geen omkijken naar, en geen zorgen door de ISDN-lijnen die verdwijnen. Ons bedrijf kan alles voor uw organisatie regelen zodat de overstap naar VoIP zo moeiteloos en geleidelijk mogelijk kan verlopen. ISDN, waarvan de lijnen verdwijnen was voor de afgelopen paar jaren een manier om zakelijk te bellen die stabiel, maar ook betrouwbaar was. Helaas werd dat steeds minder, en is ISDN een verouderde techniek, daarom gaan de ISDN-lijnen verdwijnen. Er zijn twee opties voor het overstappen naar VoIP:

De SIP Trunk optie

Doordat de ISDN-lijnen verdwijnen moet u overstappen op VoIP bellen, bij de ene manier kunt u overstappen met behoud van al het apparatuur. Wat er in deze situatie gebeurt, die veroorzaakt is door de ISDN-lijnen die verdwijnen, is dat wij uw telefooncentrale aan gaan sluiten op een SIP trunk die van de Nederlandse Provider is. Zodra dat gebeurt is, belt uw organisatie over VoIP. De voordelen van deze manier van overstappen nadat de ISDN-lijnen verdwijnen, zijn dat u flink op abonnementen bespaart, de gesprekskosten gehalveerd worden, nieuwe functies worden makkelijk toegevoegd, onderling met vestigingen bellen is gratis én bij calamiteiten worden de oproepen omgeleid.

De Hosted VoIP optie, nadat de ISDN-lijnen verdwijnen

De tweede en betere optie om naar over te stappen nadat de ISDN-lijnen verdwijnen is Hosted VoIP. Bij Hosted VoIP geniet u van voordelen als een gloednieuwe telefooncentrale die geen verdere investering behoeft, er geen dure onderhoudsfactuur meer nodig is, er veel nieuwe functies beschikbaar zijn en u bespaart flink op abonnementen en gesprekskosten. Weet u al voor welke optie u gaat? Bel vandaag nog met de Nederlandse Provider voor advies over wat de doen nu de ISDN-lijnen verdwijnen. Of neem contact op via de website www.denederlandseprovider.nl