Vision csr
Business / Business Services

De nieuwe Galaxy van Samsung!

Samsung maakt al jaren telefoons onder de naam Galaxy. Meestal is de Galaxy S het vlaggenschip van de firma. Hierin zitten de nieuwste snufjes verwerkt en loopt vaak qua innovatie net een stap voor op de Iphone van Apple. De nieuwe Galaxy S7 en zijn grotere broertje de Edge zijn sinds afgelopen week te koop bij alle grote telecom aanbieders.

Plat en compact is de nieuwe Galaxy zeker (14.2 bij 7 centimeter). Zijn net iets grotere broer de Edge zit wat ruimer in zijn jas (15.1 bij 7.3 centimeter). Het grote verschil zit hem in de schermen van de twee varianten het scherm van de Edge is namelijk gebogen, zo is het mogelijk om ook de zijnanten als scherm te gebruiken. De telefoon is waterbestendig, dit wil zeggen dat je telefoon een half uur lang op anderhalve meter diepte kan doorbrengen. Ga er niet mee zwemmen, maar een gemiddelde regenbui hoeft geen alarmbellen te laten rinkelen.

Een grote toevoeging in vergelijk met de voorganger de Galaxy S6 is dat de S7 weer ruimte bied voor het plaatsen van een micro-sd kaart. Op deze manier kan je met het grootste gemak je interne geheugen enorm uitbreiden en extra foto’s, filmpjes en app’s opslaan. Ook de camera is aangepast. Deze heeft een iets lagere resolutie, maar uiteindelijk maakt deze wel weer betere foto’s, dit komt door de dual pixel auto-focus, waardoor elke pixel als het ware dubbel telt en je dus altijd snel zeer scherpe foto’s kan maken.

Een goede telefoon is natuurlijk altijd fijn om te bezitten, zeker als je veel bereikbaar moet zijn, omdat je bijvoorbeeld een eigen bedrijf hebt. Je wilt je klanten dan ook graag altijd te woord staan ook als het even niet kan. Gelukkig bestaan er voldoende mogelijkheden om jezelf door te verbinden naar een inbound callcenter waar je klanten professioneel te woord gestaan worden door hoogopgeleide telefonistes.

Bron: antwoordservice-telefoonservice.nl

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/