Een advocaat uit Ede huren om mij te helpen

Ik wilde graag de hulp inschakelen van een advocaat in Ede. Samen met een goede vriend ben ik een onderneming gestart om meer mensen aan het sporten te krijgen die moeite hebben met het vinden van hun ideale sport. Maar allebei weten wij niks van de juridische kanten van een onderneming hebben. Daarom zochten we een professionele advocaat die ons wat wijzer kon maken hierin.

Vele vragen aan de advocaat uit de omgeving van Ede

We wilden graag een professionele advocaat huren uit de omgeving van Ede, omdat we zo veel vragen hadden op juridisch gebied. Daarom leek het ons ook verstandig om te zoeken naar advocaten die langer in het vak zitten dan advocaten die net afgestudeerd zijn. Gelukkig hadden we binnen no-time een bedrijf gevonden die allerlei soorten advocaten verhuurde. Dit bedrijf was Vallei Advocaten en daar hadden we een goed gesprek mee gehad. We hadden meteen contact gekregen met een advocaat die hierin gespecialiseerd was en ons goed kon helpen. Samen met de advocaat hadden we een afspraak gemaakt om elkaar te ontmoeten en bepaalde vragen te kunnen stellen. De advocaat was erg flexibel en kon goed rekening houden met ons drukke schema. Dit was erg fijn, omdat we daardoor gemakkelijk konden inplannen en op elkaar konden afstemmen.

Goed en passend advies

De advocaat kwam op tijd aan bij ons kantoor om te komen praten over onze onderneming. We hebben het hemd van het lijf gevraagd aan de advocaat om meer te weten te komen. Hij had ook nog eens allerlei soorten papieren mee waar meer informatie op stond die we mochten houden. We hebben een fijn gesprek met deze persoon gehad en we hebben besloten om hem tijdelijk in te huren voor juridische zaken in ons bedrijf. Nu we de advocaat erbij hebben kunnen we onze concurrentie aan!

Contact

Wilt u meer weten over het bedrijf Vallei Advocaten en wat zij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de website van Vallei Advocaten via www.vallei-advocaten.nl voor meer informatie over hun diensten en het bedrijf zelf.

About the author