Vision csr
Image default
Business / Business Services

Een goede schoorsteenveger in Roermond

Al een poosje waren wij op zoek naar een goede schoorsteenveger in Roermond. Keer op keer lukte het ons maar niet om een goede schoorsteenveger te vinden en na verloop van tijd begonnen wij de moed een beetje op te geven. Op dat moment besloten wij dit even te laten rusten en later weer op zoek te gaan naar een goede schoorsteenveger in Roermond. Aangezien wij eigenlijk geen enkel idee hadden wat een schoorsteenveger nu daadwerkelijk een goede schoorsteenveger zou maken, besloten wij eens te overleggen met anderen. Per toeval raakten wij in gesprek met een aantal buurtgenoten van ons. Een van hen vertelde dat zij laatst een schoorsteenveger hebben laten komen en dat deze zeer goede diensten had verricht. Zij kon ons hierdoor vertellen dat dit een erg goede schoorsteenveger was en dat deze ook nog eens eerlijke prijzen vroeg.

Fijn contact met deze schoorsteenveger uit Roermond

Op dat moment zijn wij snel contact opgaan nemen met deze schoorsteenveger uit Roermond om te vragen welke mogelijkheden er allemaal waren. Al vrij snel werd er contact met ons opgenomen en werd ons erg fijn verteld wat er allemaal mogelijk was. Ook bood Schoorsteenveegbedrijf Hendriks ons aan om eens langs te komen en alles te bespreken. Tijdens het huisbezoek van Hendriks kon hij ons alles vertellen over de mogelijkheden tijdens het vegen van de schoorsteen. Zo vertelde hij ons waar wij allemaal rekening mee moesten houden en adviseerde hij ons om de schoorsteen frequenter te laten vegen. Een schoorsteenbrand kwam namelijk redelijk vaak voor en dit was dan ook erg makkelijk te voorkomen door het vegen van de schoorsteen.

Goed en nauwkeurig gewerkt

Tijdens de dag dat onze schoorsteen werd geveegd, ging alles ontzettend nauwkeurig. Wij zijn dan ook erg blij met de geleverde diensten en raden Schoorsteenveegbedrijf Hendriks dan ook zeker aan aan anderen. Het is erg raadzaam om een kijkje te nemen op de website van Hendriks en contact op te nemen. Het contact opnemen verloopt erg spoedig, net als het aanvragen van een offerte. In de toekomst weten wij in ieder geval wel welk bedrijf wij weer gaan benaderen voor het laten vegen van onze schoorsteen!