Een houten picknicktafel kopen?

Het klinkt misschien wat suf, maar bij houtenpicknicktafelkopen.nl kunt u gewoon een houten picknicktafel kopen, en nog veel meer! Wij hebben in ons assortiment ook tuintafels en banken zitten, picknicktafels die bedoeld zijn voor kinderen, en een heleboel andere variaties op picknicktafels. Zo hebben we onze tafels met stalen of aluminium frame die een extra dimensie aan stevigheid toevoegen. Of neem onze picknicktafel met rugleuning, die het fijner maakt voor oudere klanten om aan zo’n tafel te zitten. Ook kunnen we vierkante picknicktafels leveren voor onze klanten! In wat voor een vorm de picknicktafel ook komt, bij ons zijn ze allemaal met de hand gemaakt, en ambachtelijk. 

Ambachtelijke houten picknicktafel

De ambachtelijke houten picknicktafels van houtenpicknicktafelkopen.nl zijn, zoals we net al eerder noemden, stuk voor stuk met de hand gemaakt. Wij maken en ontwerpen ze allemaal zelf, en als resultaat krijgen onze klanten van ons een duurzaam en ambachtelijk product van een degelijke kwaliteit. Onze tafels zijn gemaakt van of eikenhout of douglashout, de planken hebben een dikte van ca. 5 centimeter en iedere plank weegt rond de 150 tot 200 kilo! Zo weten we zeker dat de tafels die we maken zwaar en stevig zijn. Doordat veel van onze producten nogal aan de zware kant zijn, leveren we ze vaak aan onze klanten op locatie. Dit wordt binnen twee tot drie weken na de bestelling gedaan, en onze leverancier neemt van tevoren altijd contact op om een aflevermoment met u in te plannen op een moment wanneer u aanwezig bent. Uiteraard kunt u met uw eigen middelen de producten bij ons komen ophalen in Cothen, maar let wel op de afmetingen en het gewicht!

Maatwerk

Onze winkel handelt enkel en alleen in maatwerk. Doordat iedere tafel weer opnieuw met de hand gemaakt wordt, krijgt iedere klant van ons een product dat volledig uniek is. We doen niet aan massaproductie, maar ondanks dat is het wel mogelijk om in overleg meerdere tafels tegelijkertijd te bestellen. Dat is vooral handig voor onze klanten in de horeca, die vaak meer dan één tafel nodig hebben.

About the author