Vision csr
Business / Business Services

Een mooie poster maken voor meer naamsbekendheid

Al langere tijd leek het mij handig om een poster te maken. Ik heb namelijk een eigen bedrijf en wij wilden wat meer naamsbekendheid generen. Op dat moment zijn wij gaan denken over de verschillende mogelijkheden die wij zouden kunnen gebruiken om wat beter bekend te worden. Uiteindelijk kwam een van ons op het idee om een poster te maken en deze op te hangen op drukke plekken bij ons in de buurt. Wij waren allemaal meteen erg enthousiast en besloten om op zoek te gaan naar een bedrijf waar wij een mooie poster konden laten maken. Na een tijdje te hebben gezocht, werden wij erg blij van Jilster. Zij hebben namelijk een speciaal programma waarmee je de mooiste posters kunt maken.

Veel mogelijkheden voor het maken van de poster

Toen wij hadden besloten om onze poster bij Jilster te laten maken, was onze eerste stap het contact opnemen met Jilster om te bespreken welke mogelijkheden er allemaal waren. Hierbij kwamen wij tot de conclusie dat er echt ontzettend veel mogelijkheden waren om onze poster vorm te geven. Uiteindelijk besloten wij om er compleet onze eigen draai aan te geven en zo een erg creatieve en kleurrijke poster te ontwikkelen. Op het moment dat wij aan de slag gingen met het maken van de poster, dachten wij in eerste instantie dat dit misschien nog wel lastig zou zijn. In praktijk viel dit echter reuze mee en was het erg makkelijk om een mooie poster te maken.

Erg effectief

Zodra wij het resultaat te zien kregen, werden wij meteen erg enthousiast. De poster was erg mooi geworden en deze konden wij met trots in de buurt ophangen om meer naamsbekendheid te genereren. Het is inmiddels een paar maanden geleden dat wij dit hebben gedaan en wij kunnen nu met zekerheid zeggen dat dit erg goed is geweest voor ons bedrijf. Veel mensen hebben hun weg naar ons bedrijf weten te vinden en wij hebben er ook een aantal vaste klanten bij.

Een open bedrijf dat graag helpt

Een poster laten maken door Jilster is echt een aanrader. Ik raad iedereen aan om gewoon een kijkje te nemen op de website www.jilster.nl en zo te zien of dit bij hen past. Jilster is een erg open bedrijf en helpt graag als hier behoefte aan is!