Vision csr
Image default
Business / Business Services

Een telefoonservice op afstand!

Als je een telefoonservice op afstand hebt dan zal je de verschillende voordelen hiervan ervaren. FreeVoice Antwoordservice regelt het nu al een tijdje voor ons en we zijn allemaal erg blij met de manier waarop het verloopt, ze weten namelijk precies op welke manier ze onze klanten moeten helpen met hun vragen en dit zorgt voor tevredenheid vanaf beide kanten. Voor ons als bedrijf zitten er best wel veel voordleen aan een telefoonservice bij een externe. In deze blog deel ik dit allemaal graag met jou en bovendien kan je veel te weten komen over Freevoice Antwoordservice en de redenen dat je voor hen moet kiezen!

Een telefoonservice van Freevoice Antwoordservice

Wij hebben met ons bedrijf gebruik gemaakt van de Freevoice telefoonservice en om eerlijk te zijn ben ik enorm blij met de manier waarop alles verloopt op dit moment. Wij hoeven niet zoveel ruimte vrij te maken in ons pand om te zorgen dat we voldoende bezetting hebben op de lijnen op de piekuren van de klantenservice en dit bespaart een hoop kosten! Het is erg positief om te kijken naar de manier waarop het allemaal verloopt en om eerlijk te zijn kan ik niemand anders aanbevelen dan Freevoice Antwoordservice, want ze doen het gewoon enorm snel en goed. Ze leren heel snel en dit zorgt ervoor dat er geen groot kapitaal gereserveerd moet worden voor het trainen van medewerkers voor de telefoonservice.

Meer weten?

Ik snap dat je nog niet voldoende weet over Freevoice Antwoordservice om te kunnen bepalen of je wil gaan voor een telefoonservice van hen. Om deze reden is het mijn advies om de website te bezoeken of in ieder geval te kijken naar mogelijke manieren om met hen in contact te komen. Het beste is om ze op te bellen en zo een afspraak te maken bij hen op locatie om de situatie voor te leggen en samen te bespreken op welke manier jullie tot een goede overeenkomst kunnen komen. Als je twijfelt kun je snel verdergaan naar de website en hier verder kijken naar alle opties die er zijn.