Vision csr
Image default
Business / Business Services

Eiken vloer

We zijn zeer te spreken over de eiken vloer die Bax Houthandel bij ons heeft aangelegd. Het heeft nog best lang geduurd voordat we besloten om een eiken vloer te laten aanleggen. Een eiken vloer is natuurlijk buitengewoon mooi. Het geeft een huis een warm, stijlvol en romantisch karakter. Het kraakt een beetje en de geur is onmiskenbaar. Echter hebben we toch lange tijd getwijfeld over het type vloer dat we wilden aanleggen in ons nieuwe huis. Kunststofvloeren zijn vaak nauwelijks van een echte eiken vloer te onderscheiden op het eerste gezicht. Echter is een eiken vloer op de lange termijn voor ons simpelweg de beste keuze. Wat ons vooral deed twijfelen, waren de hoge prijzen bij tal van winkels en leveranciers. Na enig speurwerk en navraag te hebben gedaan, wees iemand uit de bouw ons op het bedrijf Bax Houthandel. Bax Houthandel bleek al snel een uitstekende naam te hebben op het gebied van houten vloeren en alles wat daarmee te maken heeft. Het viel ons direct op dat een eiken vloer bij Bax Houthandel veel goedkoper is dan bij andere leveranciers. Dit prijsverschil heeft te maken met het feit dat Bax Houthandel alles zelf produceert, verkoopt en aanlegt. Er wordt geen gebruik gemaakt van tussenhandelaren die de prijs onnodig opdrijven.

Eiken vloer uit de eigen productie

Bij Bax Houthandel wordt de eiken vloer zelf gemaakt. Men beschikt namelijk over een eigen fabriek. In deze fabriek met showroom worden alle producten vervaardigd. Dit gebeurt met een uitgebreid en geavanceerd machinepark dat wordt bestuurd door vaklieden. Een bezoek aan de fabriek en de showroom is zeer de moeite waard. Zeker wanneer je behoefte hebt aan inspiratie en advies op maat. Er zijn namelijk nogal wat mogelijkheden op het gebied van een eiken vloer. Met deze vloer van Bax Houthandel haal je kwaliteit in huis voor een eerlijke prijs.

Vestigingen

Voor een eiken vloer van Bax Houthandel ga je naar Barneveld. Hier vind je namelijk de fabriek en de showroom. Ook in andere steden vind je vestigingen. In Utrecht, Amsterdam en Zoetermeer vind je de andere vestigingen waar je terecht kan. Een eiken vloer moet wel onderhouden worden. Vraag daarom altijd om advies voordat je een eiken vloer aanschaft.