Ga aan de slag met de hittebestendige kit!

Een hittebestendige kit nodig? Dan ben je aan het juiste adres bij Technischeprodukten.nl. Wanneer je gaat klussen heb je vaak te maken met montages en daar komt vaak het kitten van gaten bij kijken. Wanneer je iets moet afkitten is het wel handig dat de kwaliteit van de kit goed is en dat het tegen verschillende omstandigheden bestand is. Zo is de kit bestand tegen Uv-stralingen, waardoor de kit niet uitdroogt wanneer de zon er geheel de dag op staat de schijnen. Wanneer je geen gebruik maakt van hittebestendige kit kan het namelijk zo zijn dat de UV stralingen de kit als het ware wegbranden en het hierdoor de functie verliest.

Hittebestendige kit voor lijmen en kitten

Een hittebestendige kit kun je voor meerdere doelen gebruiken. Zo is de kit vooral te gebruiken in de bouw, wanneer je beton, hout of staal gaat lijmen. Ook wordt de hittebestendige kit vaak gebruikt bij het dichtkitten van isolaties. Om de isolaties zo goed mogelijk af te dichten is het verstandig om een kit te gebruiken, zodat de warmte in een pand de kit niet verschroeit. Ook is de kit goed te gebruiken wanneer je plinten gaat lijmen, vensterbanken of spiegels. De kit is niet alleen te gebruiken om dingen af te kitten, maar is ook bruikbaar wanneer je iets wil monteren en het als lijm gaat gebruiken. Een ander bijkomend voordeel van deze kit, is dat deze overschilderbaar is, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is voor meerdere doeleinden. De kit is ook te gebruiken op vochtige ondergronden, waardoor je makkelijk kunt doorwerken. Doordat de kit uit materialen bestaat die temperatuurverschillen goed aan kan, kan de hittebestendige kit tegen een temperatuur van maar liefst min veertig graden en kan de temperatuur zelf oplopen tot honderd graden Celsius. 

Meerdere kleuren

De hittebestendige kit is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo kan je de kit bestellen in het wit, grijs en zwart. Wanneer je de kit in grotere oplages besteld, krijg je staffelkorting. De levertijd is erg kort, waardoor je snel aan de slag kunt gaan met de speciale kit. 

Wil je hittebestendige kit kopen bij TechnischeProdukten.nl? Bekijk de webshop.

About the author