Vision csr
Image default
Business / Business Services

Grafstenen Veenendaal

Het lijkt zo kort geleden dat ik op zoek was naar grafstenen in Veenendaal. Maar inmiddels is het alweer iets langer dan een jaar geleden dat mijn vader overleed. Na zijn overlijden brak een enorm drukke periode aan waarin veel geregeld moest worden. We wilden alles zo goed mogelijk laten verlopen. En met dank aan Artea Grafmonumenten is dat ons gelukt.

Persoonlijke grafstenen in Veenendaal

Het was moeilijk om een persoonlijke grafsteen in Veenendaal uit te zoeken. We hadden namelijk een aantal eisen waaraan de grafsteen moest voldoen en niet iedereen kon ons dit aanbieden. Op een gegeven moment kwamen we terecht op de website van Artea, waar we veel positieve reacties lazen en eigenlijk klikte het meteen. Wij vonden het namelijk ontzettend belangrijk dat de grafsteen persoonlijk zou zijn, dat er veel tijd en geduld in gestoken was en dat het kunstwerk speciaal voor mijn vader was gemaakt. Daar kon Artea ons bij helpen. Ook zij waren het namelijk met ons eens dat iedereen recht heeft op een unieke grafsteen omdat ieder individu een uniek leven heeft geleid.

Artea Grafmonumenten hielp ons bij het bedenken, het ontwerpen en het maken van een prachtige grafsteen. Volledig naar onze wensen. Iets wat mijn vader prachtig had gevonden.  We waren enorm positief over de samenwerking met het bedrijf. De mensen waarmee we gesproken hebben waren ontzettend aardig en dachten op alle gebieden met ons mee. Ze hebben ondanks de tijdsdruk er een prachtig eindresultaat van gemaakt. Iets waar we hen ontzettend dankbaar voor zijn en blijven.

Veenendaal

Natuurlijk kunt u naast persoonlijke en unieke grafstenen ook kiezen voor bestaande grafstenen. Deze kunt u vinden op de website van Artea Grafmonumenten. Wanneer u daar een ontwerp hebt gevonden dat u mooi vindt en waar u zich goed bij voelt kunnen zij op basis van persoonlijke ideeën en wensen dit nog aanpassen naar uw wensen.

Meer informatie

Natuurlijk kunt u altijd voor meer informatie en eigen ervaringen terecht op hun website. Daar kunt u verschillende recensies vinden van andere positieve klanten. En daar staat alle informatie over het gehele producten assortiment van Artea Grafmonumenten.